Salut!
Arginina este un aminoacid semi-esential. Este necesara in multe procese fiziologice. Aceste procese includ secretia hormonilor si imbunatatirea sanatatii sistemului imunitar. Efectele generale asupra sanatatii sunt: prevenirea si vindecarea bolilor ischemice, imbunatatirea circulatiei sanguine locale si oxigenarea sangelui, imbunatatirea starii hemodinamice generale a organismului, prevenirea bolilor microvasculare, reducerea efectiva a hipertensiunii arteriale si imbunatatirea functiei erectile.
Deci nu te afecteaza din contra te va ajuta.
O zi frumoasa!
Din propria experienta, am luat arginina si intr-adevar am simtit efectele, in sensul ca am avut mai multa energie. Stii doar ca arginina favorizeaza oxigenarea sangelui si a celulelor. Singura parte proasta este acneea care survine pe timpul administrarii. Sper ca te-am ajutat
Arginina este foarte benefica pentru corp, deci nu are cum sa te afecteze decat daca o consumi in cantitati excesive.
E chiar buna din cate am citit, te afecteaza in sens bun asta fa proteinele sa se sintetizeze mai bine de organism si arzi grasime, adica pui mai multi muschi