| xena222 a întrebat:

E buna mingea adidas starlancer? nu vreau chestii din astea daca esti bun, nu conteaza cu ce minge joci, cel mai bun raspuns primeste fundita

4 răspunsuri:
| KellyGreen a răspuns:

Pai adevarul este ca daca esti bun chiar nu conteaza cu ce minge joci, nu stiam ca mingiile de fotbal sunt pe diferite modele.

| Bris a răspuns:

Da fratimiu are minge din asta si ...il tine iar proverbelea astea cu ''daca esti bun nu conteaza mingea ''si bla bla bla sunt pentru peroane care n-au bani sa-si ia mingi bunelaughing

| twittermihai a răspuns:

Incearco si ne spui dar dati click pls http://orice.tk

| 5KaT3 a răspuns:

Buna,am vazut intrebarea ta...si am inceput sa ma documentez, pentru ca si eu as vrea sa imi cumpar o mingie.Am vazut intr-un video, un om care zicea ca a cumparat una cu $14.Acum,depinde de pe ce site o iei.Acel om, era sigur ca mingea nu era Adidas Starlancer 1 sau 2 ci doar o imitatie, din cate am vazut eu in video, mingia parea sa fie destul de grea.Am vazut ca nu vrei "sfaturi". Totusi, o sa iti dau unul cumparati o mingie cat mai grea, asa te vei obisnuii sa sutezi si mai tare, si crede-ma, va fi mai bine pentru ca nu o sa ai surprize de gen : Intr-un meci sa nu poti suta cu o mingie deoarece este prea grea.Lasane un link totusi cu mingia, sau de unde ai vrea sa o cumperi! Succes!