| Fsdalajdljaljdvndnlgd a întrebat:

E normal ca dupa prima zi de sala sa ma doara bratele si sa nu pot ridica cat ridicam cu o zi in urma?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da este normal pentru ca organismul tau nu e obisnuit cu atat efort, ai sa vezi ca dupa ce ai sa mergi de mai multe ori te vei obisnui

8 răspunsuri:
| Iunix a răspuns:

- febră musculară, ai exagerat cu antrenamentul. O să-ți treacă în scurt timp, eventual te poți duce la masaj.

| Fsdalajdljaljdvndnlgd explică (pentru Iunix):

Nu prea cred ca am exagerat, am facut cu greutati mici si cate 4 serii pe exercitiu

| Nemessys a răspuns (pentru Fsdalajdljaljdvndnlgd):

E normal ceea ce ti s-a intamplat. O sa-ti treaca in scurt timp. Dupa cum a zis si lunix, este febra musculara. happy

| Jo17 a răspuns:

Daca ai facut mult sport, da.

| SynapseNinja a răspuns:

Asta este febră musculară. Probabil că ai forțat antrenamentul sau ai făcut ceva solicitant pentru mâini pentru prima dată. Simptomele sunt ceva normal. Dacă vrei să îți treacă mai repede poți face masaj sau ceva mișcare, dacă faci astea într-o zi maxim 2 îți va trece. Dacă nu, și o suporți, poți sta așa, doar ca iti trece mai greu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna, daca doare inseamna ca ai facut ce trebuia. Daca nu durea era o problema. Este perfect normal.

| Hexiled a răspuns:

E febra, e normal dupa sala sa ai, inca pe mine m au durut 3-4 zile caci am mai avut si treaba pe acasa. Obisnuieste te caci mereu dupa sala a doua zi o sa ai. De aici vine si expresia no pain no gain

| R0byZ00r a răspuns:

E foarte bine chiar, mai rau e daca nu aveai dar sa nu crezi ca ve-i face in fiecare zi febrawinking, o sa te obisnuiesti