Nu vreau sa te dezamagesc dar este putin cam tarziu, ideal era de la 8-9 ani, dar succes oricum
In mod normal da, dar ia exemplul lui Cristian Sapunaru care s-a apucat de fotbal profesionist la 18 ani...
In mod normal da, dar ia exemplul lui Cristi Sapunaru ca si-a inceput cariara la 18 ani si acum joaca la echipa nationala si la real Saragossa in Spania.
Salut! Niciodata nu este prea tarziu. Iti dau un exemplu: Fotbalistul de la Cfr Cluj Gabriel Muresan are in prezent 30 de ani si s-a apucat de fotbal profesionist la varsta de 20 ani . Daca ai si talent este foarte bine. Parerea mea sa te apuci. SUCCES!
Daca iti place acest sport iti doresti sa faci performanta eu iti spun din experienta ca niciodata nu e tarziu.
Niciodata nu-i prea tarziu pentru nimic, daramite pentru sport, respectiv fotbal. Uite, sa-ti dau un exemplu din baschet, cu totii il stim pe Virgil Stanescu, unul dintre cel mai mari baschetbalisti romani, ei bine, omul asta a inceput sa faca baschet de la varsta de 19 ani si uitati-va unde a ajuns... deci, se merita sa incerci ceva ce iti place?
Niciodata nu e tarziu sa faci ceva.Parerea mea este sa incerci.Dar iti trebuie si talent si motivatie.
Marianutzu întreabă: