Pai, e cam acelasi lucru, numai ca footbalul american e muuuuult mai violentFunda?
Sunt sporturi foarte deosebite, ce au in comun este mingea ovala si faptul ca se poate juca si cu mainile si cu picioarele. Numai bine!
Poi rugby e structurat altfel, dupa cum ai vazut nu se poarta acel echipament ca la fotball american, echipa de la rugby are 15 jucatori pe cand cea de la fotball american are 11 e un sport inrudit dar nu e aceeasi chestie
13 jucatori are rugbyul + rezerve Genius
Ba, cum sa fie ma acelasi lucru, voi sunteti idioti(aia care raspundeti). La fotbal american esti echipat tot si sunt reguli diferite. Ai dat funda aiurea
Da chiar daca am dat-o aiurea eu mi-am facut o idee si din parerile alorlalti! pentru mine nu prea are importanta cui dau funda ci ce spun mai multi oameni ca sa-mi fac o imagine de ansamblu
Si mai sunt costumele. La rugby sunt simple tricou si pantaloni scurti. La fotbal american au casti si protectii.
Nu mai raspunde daca habar n-ai ce spui, aceste 2 sporturi sunt foarte diferite.
Sunt niste idioti ma, nu vezi cum isi dau "expertii" cu parerea? Unde erau ma frate doctorii in sport.
Asa-s romanii, e plina de experti tara asta, nu exista unu care sa nu fie expert in vreun domeniu.Asa si daca iti iei un telefon sau o masina,sa zicem ca iti iei un iPhone,se gaseste unu sa zica: Ba,ce idiot esti,de ce ti-ai luat iPhone? Nu-i bun ma, trebuie sa-ti iei Samsung ca daca il rootai era mult mai bun ca iPhone-u.
Sau daca iti iei Samsung, altu: De ce ti-ai luat Samsung ma, trebuia sa-ti iei iPhone ma, daca il jailbreak-uiesti faci nu stiu ce cu el.
Exact..niste idioti si niste frustrati