Nu stiu nicio regula in acest sens, referitor la a 2-a zi dupa sala, regula pentru cei care vor masa mai ales, sa consumi proteine imediat dupa antrenamentul de la sala
Încearcă sa bei un shake mai natural cu proteine! Sa îl faci în casa de preferat
Da ala de cumparat ce are?
Sunt mai sanatoase cele facute in casa!
Si cele facute in casa din ce le faci?
Am un blender special! Am capsuni, afine zmeura banane si portocale
Capsunile bananele afinele si ce ai mai zis tu acolo au 0 proteine.
Pui juma de kil de fructe pentru 3g de proteine, poate nici alea, ceea ce nu-l ajuta cand el are nevoie de vreo 120-170g de proteine pe zi.
Dar totuși e un suc natural!
Natural sau nu, ala nu e shake proteic si nu il ajuta sa construiasca muschi, ala il bea la șto.
Dupa sala sinteza proteica este cea mai mare si treptat scade pe parcursul mai multor ore, iar atunci cand mananci, sinteza proteinelor creste de asemenea.
De aceea e recomandat sa mananci dupa sala, eu insa nu pot sa ma antrenez pe stomacul gol, asa dar mananc ceva inainte, iar dupa daca e cazul mai mananc pana ma satur, sau iau doar o gustare mica si bag un shake proteic.
Din cauza asta de asemenea e recomandat sa ai mesele impartite in mai multe mese, 3-5 mese, pentru ca la fiecare masa ai un spike in sinteza proteica.
anonim_4396 întreabă: