| Klayy a întrebat:

Eram gras, si m-am apucat de sala pe 1 aprilie 2013, acum am chiar o compozitie atletica, inca se mai vede pe aici pe acolo grasimea, dar si muschii se observa chiar si la abdomen, insa nu exagerat, ceea ce ma intreb eu este ce sanse as avea ca sa fac ceva mai mult din asta in viata mea daca am 15 ani, petrec 2 -3 ore la sala zilnic, in afara de week-end cand fac doar 2 ore cardio dimineata, si 2 ore cardio seara, deci, chiar am prins o dragoste pentru sport, nu ma mai plang ca in primele 2 luni, ca vai ce greu este.Acum, am mai mare rezistenta, pentru ca mi-am luat treaba in serios. Cam ce avantaje as avea eu daca continui chiar si mai bine de atat(adica sa imi dau toata silinta pe asta, si sa acord intreaga atentie), va rog sa ma luati in serios! Pe la 24 de ani, as avea vreo sansa ca sa pozez pentru vreo revista, sau asa ceva, am si ceva relatii pe care familia mea ar putea sa le aranjeze...Insa nu-s prea mari...Ma refer la vorba aia : "Cand banii se arata, toate portile se deschid". Si sunt si o personalitate de aia, care si-ar da si sufletul ca sa reuseasca, insa nu se arata prea disperat la prima vedere, dau funda, pentru cine se chinuie sa explice bine treaba asta, ca sa-mi demonstreze si mie sansele de reusita, nu-mi este frica sa pierd, orice incercare poate avea succes, asta daca iti doresti cu adevarat sa ai succes! Si nu ma refer doar la a poza la o revista, ci poate si alte avantaje, mai mici sau mai mari!

Răspuns Câştigător
| TudyCFR a răspuns:

Ai putea poza intro revista dar depinde exista mai multe chestii acolo ii destul de complicat cauta ceva castinguri si mergi sa vezi cum ii.

| Klayy explică (pentru TudyCFR):

Da, treaba asta nu-i asa de simpla, am nevoie de o dorinta arzatoare de a reusi, un plan bine gandit, si MULTA MUNCA SI RABDARE!

3 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

In primul rand sanate asta e cel mai important in viata, te poti apuca de karate sau box sau un sport pe care sal practici puneti in valoare corpul

| Mihaela1964 a răspuns:

Oricum ai de castigat daca arati bine, nu ma refer la relatia cu o fata, ci in general. Tuturor ne plac persoanele corect imbracate care au grija de corpul lor.