| TiperT1990 a întrebat:

Este adevarat ca daca iei o lingurita de zahar cand ai febra musculara, te mai "slabeste" un pic? Am febra musculara si as vrea ca sa-mi fie mai usor.

12 răspunsuri:
| wpoieoit a răspuns:

Depinde de om... daca nu merge cu lingurita de zahar poti incerca sa faci o baie fierbinte, sa mananci ciocolata sau sa iei aspirina.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O aspirina e buna pentru ameliorarea febrei musculare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cea mai buna metoda sa treaca febra musculara este sa faci exercitii fizice mai usoare ca prima data, lucrand aceeasi zona

| Hpzox a răspuns:

Da este adevarat, si eu am mai luat dar am pus in pahar si am adaugat apa si am lasat sa se topeasca zaharul si l-am baut...am avut si eu febra si luam si imi mai trecea, incearca si tu ca rau nu iti face :*

| Laura0 a răspuns:

Poti incerca..la mine stii cum ii? daca am febra incerca sa fac in continuare sport, chair daca ma doare, si-mi trece. apropo sfat pentru viitor. dupa ce faci un efort mare...si esti sigur ca dupa vei avea febra..incearca atunci sa nu stai, fa orice..plimaba-te,ridica ceva...fa orice numai nu sta jos si degeaba..pentru ca asa vei avea, crede-ma am testat eu in persoana si-o mers

| Rollwo a răspuns:

Scuze ca iti stric " visele " laughing dar daca as zice ca ai dreptate as minti. Febra musculara se " distruge " prin mai mult efort. Daca chiar vrei sa iti mai reduca din durere dupa ce faci antrenamente sau ce faci tu fa o baie fierbinte si in locurile in care simti presiune tine dusul fierbinte pe locul acela.Dar febra doar cu mult mai mult efort se poate calma.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ca să zic așa trebuie să faci exerciții ușoare ca febra să cedeze mai repede, o baie mai caldă, o aspirină tamponată și nu uita un lucru să-l faci înainte de toate, o bună încălzire te ferește de febra musculară.
Pa, pa.

| cezarelzaharel a răspuns:

Sti vorba aia cui pe cui se scoate? fa aceleassi exercitii (sau flotari pentru brate, genoflexiuni picioare, abdomene pentru burta ) si sigur trece. P.S. chestia asta am patit-o de mai multe ori si a trecut de fiecare data. INCEARCA.

| bogdan72 a răspuns:

Frate, iei gheata si iti pui pe muschi, simple as that.

| TiperT1990 explică (pentru cezarelzaharel):

O stiu si pe asta. Vroiam doar sa stiu dakai adevarata faza cu zaharulaughing

| faramatania a răspuns:

Zahărul nu e pentru febră musculară, dar aspirina cred că, da, ar merge, şi Bengay, care este analgezic şi antiinflamator.

| iefsul a răspuns:

Aspirina,baie cu sare, si exercitii fizice ceva mai usoare, febra musculara apare cand faci o supra solicitare a musculaturi

Întrebări similare