Depinde de om... daca nu merge cu lingurita de zahar poti incerca sa faci o baie fierbinte, sa mananci ciocolata sau sa iei aspirina.
Da este adevarat, si eu am mai luat dar am pus in pahar si am adaugat apa si am lasat sa se topeasca zaharul si l-am baut...am avut si eu febra si luam si imi mai trecea, incearca si tu ca rau nu iti face :*
Poti incerca..la mine stii cum ii? daca am febra incerca sa fac in continuare sport, chair daca ma doare, si-mi trece. apropo sfat pentru viitor. dupa ce faci un efort mare...si esti sigur ca dupa vei avea febra..incearca atunci sa nu stai, fa orice..plimaba-te,ridica ceva...fa orice numai nu sta jos si degeaba..pentru ca asa vei avea, crede-ma am testat eu in persoana si-o mers
Scuze ca iti stric " visele " dar daca as zice ca ai dreptate as minti. Febra musculara se " distruge " prin mai mult efort. Daca chiar vrei sa iti mai reduca din durere dupa ce faci antrenamente sau ce faci tu fa o baie fierbinte si in locurile in care simti presiune tine dusul fierbinte pe locul acela.Dar febra doar cu mult mai mult efort se poate calma.
Bună.
Ca să zic așa trebuie să faci exerciții ușoare ca febra să cedeze mai repede, o baie mai caldă, o aspirină tamponată și nu uita un lucru să-l faci înainte de toate, o bună încălzire te ferește de febra musculară.
Pa, pa.
Sti vorba aia cui pe cui se scoate? fa aceleassi exercitii (sau flotari pentru brate, genoflexiuni picioare, abdomene pentru burta ) si sigur trece. P.S. chestia asta am patit-o de mai multe ori si a trecut de fiecare data. INCEARCA.
O stiu si pe asta. Vroiam doar sa stiu dakai adevarata faza cu zaharu
Zahărul nu e pentru febră musculară, dar aspirina cred că, da, ar merge, şi Bengay, care este analgezic şi antiinflamator.
Aspirina,baie cu sare, si exercitii fizice ceva mai usoare, febra musculara apare cand faci o supra solicitare a musculaturi