Acum sunt multe variabile gen constitutie, varsta si metabolismul tau. Insa la un moment dat mie mi s-a parut ca m-am rotunjitt oleaca la burta (fapt cu totul nou pentru mine). Mancam o paine pe zi. Am taiat cu totul painea si pastele si in cateva luni am ajuns tras prin inel.
Din ce am experimentat pe mine sunt cateva principii care functioneaza:
- nu exclude de tot fainoasele, dar limiteaza-le;
-pastele nu sunt ma bune decat painea, dar o paine mai de calitate este mai buna decat pastele;
- nu amesteca carneqa cu branzeturile niciodata;
- fructele inainte de masa cu 15-20 d eminute si nu dupa
- taie mancatul dupa 7 seara. In realitate Doua mese la 10-11 si 6-7 seara sunt suficiente, depinzand bineninteles si de ce activitate faci. Cada daca tragi tare fizic cu doua mese te desiri
-daca bei bere, pune-i stop. Treci pe sprit (sau mai bine vin curat)
Nu prea mananc carne cu branzeturi decat atunci cand mananc o pizza medie la 1-2 saptamani, eu mananc mai mult paste integrale in cantitate mai mica cam o data pe saptamana.
Eu impart saptamana in 2: 3 zile cardio pentru liminare de grasime, 3 pentru a lua in masa musculara, si una de odihna.
Pai si mai ai grasime in exces?
Da, dar nu mult...
Atunci cred ca o sa dispara in timp fara probleme, fara eforturi suplimentare. Si nici nu-i bine sa fortezi peste anumite limite, poate ca asa-i constitutia ta.
Salut.
Ca sa dai jos grasimea este bine sa mananci alimente cu eliberare lenta (orez, ovaz, cartof dulce) in loc de alimente cu eliberare rapida (cartof, paine).
Bafta!
Paine nu mananc.
Dar paste? Cele integrale le pot manca nu?
Le poti manca doar ca nu au asa multi nutrienti... Le poti manca dupa sala pastele, nu inainte. Inainte de sala recomand orezul sau cartoful dulce.