Intotdeauna un adolescent doreste sa fie cel mai tare dintre toti, din cauza acestei dorinte se apuca de acest sport fiindca considera ca ceilalti se va intimda de persoana lui, considera ca daca se baga in asa ceva cei din gasca lui il va crede foarte jmecher si crede ca va face fata unei orice dispute violente.
Eu nu aş spune ca fac asta pentru a fi batausi de cartier ci mai degraba pe tru a fii acceptati mai usor in ajumite grupuri, prietenii lor sa ii creada mai puternici si sa dea bine la fete.
Este adevarat, dar inca un motiv de care trebuie tinut cont este si curiozitatea, multi care merg nu se tin de aceste sporturi deoarece antrenamentele sunt foarte intense, esti stors pana la oase de puteri, dsr in gandul lor spun asta "macar am vazut si eu cum este"
Ca să fie bătăuşi în găşti de cartier?
Cum adică să se dea bine la fete?
Multe fete vor sa aiba un baiat puternic langa ele pentru a se simti in siguranta.
Degeaba eşti boxer că dacă vine unu cu bàta de baseball îți rupe mâinile cu tot cu boxul tău!
Ai dreptate, dar un boxer care se respecta nu se va lua la bataie cu oricine de pe strada.
Dacă ai un coleg în clasă care face box trebuie să te temi de el?
Stai putin ca m-ai inteles gresit, nu am spus ca trebuie sa te temi de el, am vrut sa spun ca asa gandeste el cand se apuca de sportul asta, ca toti se vor teme de el si el va fi masculul alfa.
Intotdeauna un adolescent doreste sa fie cel mai tare dintre toti, din cauza acestei dorinte se apuca de acest sport fiindca considera ca ceilalti se va intimda de persoana lui, considera ca daca se baga in asa ceva cei din gasca lui il va crede foarte jmecher si crede ca va face fata unei orice dispute violente.
Eu nu aş spune ca fac asta pentru a fi batausi de cartier ci mai degraba pe tru a fii acceptati mai usor in ajumite grupuri, prietenii lor sa ii creada mai puternici si sa dea bine la fete.
La sport, daca ai un antrenor, mentor bun inveti disciplina. In cazul sporturilor de contact, se spune clar ca se foloseste doar in caz de autoaparare, niciodata pentru a provoca conflicte. Dar din pacate multi fac ce le taie capul.
Nu chiar, Unii merg pentru a se antrena pentru sport sau o fac pentru ca le plac lor asa fac foarte multi dintre copii/adolescenti, Dar mai sunt si altii dusi cu pluta care fac acest lucru in grozitor, Si Inca ceva ce-i care fac asta doar pentru a fi puternic sunt majoritatea tigani sau copii needucati, dar altii o fac ca sa scape de stres, nervi, relaxare, placere si multe altele.
Unii probabil, dar din cate am cunoscut eu oameni, nu
Multi fac ca sa isi elibereze nervii, dar oamenii care au facut kick box si alte d-astea pe care ii cunosc (destul de multi) nu sunt oameni care ar sari la bataie imediat (majoritatea)