N-are treaba bro cu frica și eu dacă ma pun îl fac -_- doar ca încă țin la coloana mea și imi este mai bine cu coloana întreagă nu sunt sigur dacă o sa iasă din prima backflip-ul sau spitalul-flipul )) sau coloana-split
"uni oameni prea fricoși pentru all face?"
nu dragă Bogdi, uniI nu știm A-L face, chiar dacă avem curaj
NICIODATA sa nu spui "prea tarziu"
poti sa editezi intrebarea, si ai avut vreo juma' de ora pana ti-a raspuns sierra1
raspunsul este ca nu stiu unde si cu cine faci tu gimnastica, dar nu aveti profesori foarte buni, EVIDENT ca sunt unii carora le e frica, SI PE BUNA DREPTATE, trebuie sa fi descreierat sa incerci fara antrenament si ajutor profesionist, pentru ca poti sa iti rupi gatul (chiar daca faci pe saltea) si sa ajungi intr-un scaun cu rotile pentru restul vietii fara sa mai misti nimic de la gat in jos... si mai rau, sa nu simti nimic de la gat in jos (dap, nu mai simti nimic nici in... bijuteriile de familie)
dar un profesor bun te invata orice, si sunt solutii, sta langa tine si te tine de spate ca sa nu cazi, iar cand te lasa sa faci singur, stau doi oameni langa tine si te prind, daca gresesti ceva
sau, (am vazut asta la patinaj) se exerseaza intr-o piscina, unde inveti sa simti miscarile, fara nici o sansa sa te accidentezi
samd (nu sunt de meserie, dar sunt sigur ca sunt si alte solutii)
De unde ști tu că nu aveam profesori buni? Copilor chiar le erau frică să-l facă cu tot cu profesori lângă ei, dacă nu era antrenor bun crede-mă că nu luam locul 1 la majoritatea concursurilor mai ales la sol și inele, acum fiecare cum judecă dar nu săriți pe mine așa că n-am nimic cu voi.
Pentru ca... ai intrebat asta
acum sunt SIGUR ca nu ai profesor bun
profesor, IN NICI UN CAZ, nu inseamna numai ca stie sa te invete gimnastica, inseamna LA MODUL ABSOLUT, ca stie si pedagogie, lucru de care sunt putini capabili, chiar daca au facut scoala
pe scurt, confunzi FOARTE serios, cunoasterea tehnica, cu capabilitatea de a pasa cunostiintele unor studenti care sunt pe dinafara
si, sa pun punctul pe i, si sa DOVEDESC, CA E PROFESOR PROST:
la modul cel mai EVIDENT POSIBIL, unor copii le e frica, moment in care profesorul trebuie sa fie pregatit pentru asta, si sa stie cum sa ii ia, iar tu ai pus intrebarea asta aici, deci EVIDENT CA NU STIE, si NU E PREGATIT de asta
de ex. pune pe cineva mai avansat sa faca, in fata celor fricosi, si le arata, ca el o sa aiba grija, sa nu pateasca nimic, si apoi ii incurajeaza si le spune ca pot, si a e sigur, samd
si, crede-ma, ca stiu ce e aia profesor prost, am invatat pe, pielea mea proprie si personala, si la modul ca tehnica era stiuta la perfectie
Deja ești penibilă și cauți atenție nu face tu pe deșteapta că tu ai început să faci pe profesoara de română, degeaba ești rank 14 dacă te iei de oameni aiurea și dai răspunsuri crezându-te cu nasul pe sus. Sunt curios ce meserie aveți Dacă nu sunteți profesor de română degeaba.
Eu sunt de formă sferică iar singurul mod în care pot să îl fac e dacă mă arunci cu o catapultă și cad în picioare. De alții nu știu, dar mi-ar plăcea