| Bogdim0t a întrebat:

Este backflip-ul greu de făcut sau suntem uni oameni prea fricoși pentru all face?

Răspuns Câştigător
| 1997onur a răspuns:

N-are treaba bro cu frica și eu dacă ma pun îl fac -_- doar ca încă țin la coloana mea și imi este mai bine cu coloana întreagă nu sunt sigur dacă o sa iasă din prima backflip-ul sau spitalul-flipul laughing)) sau coloana-split

| Bogdim0t explică (pentru 1997onur):

Mersi bro că n-ai răspuns urât și jignitor comparativ cu alți laughing

| 1997onur a răspuns (pentru Bogdim0t):

Stai liniștit bro oricând

15 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"uni oameni prea fricoși pentru all face?"

nu dragă Bogdi, uniI nu știm A-L face, chiar dacă avem curaj

| Bogdim0t explică (pentru sierra1):

Mă referam la faptul că uni nici nu încearcă? avusem la gimnastică 2-3 colegi căruia le erau frică să facă backflip chiar dacă făceau gimnastică de 1 an și ceva, în făceau abia după o ceartă cu antrenorul

Acum te dai tu mare profesoară de română nu? Stai liniștită că am observat greșeala, doar că era prea târziu să o corectez. happy

| Brizbriz a răspuns (pentru Bogdim0t):

NICIODATA sa nu spui "prea tarziu"
poti sa editezi intrebarea, si ai avut vreo juma' de ora pana ti-a raspuns sierra1

raspunsul este ca nu stiu unde si cu cine faci tu gimnastica, dar nu aveti profesori foarte buni, EVIDENT ca sunt unii carora le e frica, SI PE BUNA DREPTATE, trebuie sa fi descreierat sa incerci fara antrenament si ajutor profesionist, pentru ca poti sa iti rupi gatul (chiar daca faci pe saltea) si sa ajungi intr-un scaun cu rotile pentru restul vietii fara sa mai misti nimic de la gat in jos... si mai rau, sa nu simti nimic de la gat in jos (dap, nu mai simti nimic nici in... bijuteriile de familie)

dar un profesor bun te invata orice, si sunt solutii, sta langa tine si te tine de spate ca sa nu cazi, iar cand te lasa sa faci singur, stau doi oameni langa tine si te prind, daca gresesti ceva
sau, (am vazut asta la patinaj) se exerseaza intr-o piscina, unde inveti sa simti miscarile, fara nici o sansa sa te accidentezi
samd (nu sunt de meserie, dar sunt sigur ca sunt si alte solutii)

| Bogdim0t explică (pentru Brizbriz):

De unde ști tu că nu aveam profesori buni? Copilor chiar le erau frică să-l facă cu tot cu profesori lângă ei, dacă nu era antrenor bun crede-mă că nu luam locul 1 la majoritatea concursurilor mai ales la sol și inele, acum fiecare cum judecă dar nu săriți pe mine așa că n-am nimic cu voi.

| Brizbriz a răspuns (pentru Bogdim0t):

Pentru ca... ai intrebat asta

acum sunt SIGUR ca nu ai profesor bun

profesor, IN NICI UN CAZ, nu inseamna numai ca stie sa te invete gimnastica, inseamna LA MODUL ABSOLUT, ca stie si pedagogie, lucru de care sunt putini capabili, chiar daca au facut scoala

pe scurt, confunzi FOARTE serios, cunoasterea tehnica, cu capabilitatea de a pasa cunostiintele unor studenti care sunt pe dinafara

si, sa pun punctul pe i, si sa DOVEDESC, CA E PROFESOR PROST:
la modul cel mai EVIDENT POSIBIL, unor copii le e frica, moment in care profesorul trebuie sa fie pregatit pentru asta, si sa stie cum sa ii ia, iar tu ai pus intrebarea asta aici, deci EVIDENT CA NU STIE, si NU E PREGATIT de asta

de ex. pune pe cineva mai avansat sa faca, in fata celor fricosi, si le arata, ca el o sa aiba grija, sa nu pateasca nimic, si apoi ii incurajeaza si le spune ca pot, si a e sigur, samd

si, crede-ma, ca stiu ce e aia profesor prost, am invatat pe, pielea mea proprie si personala, si la modul ca tehnica era stiuta la perfectie

Și dacă tot faci pe deșteapta, se scrie uni nu unil

| sierra1 a răspuns (pentru Bogdim0t):

Mami, ăla e "i" mare, să-l vezi tu dar nici așa nu reacționezi...

Cu plăcere

" Bogdim0t : uni nici nu încearcă?" - Bogdi mamă, așa cum spuneam - UNII (2 x i) nu știu și degeaba au curaj. Înțelegi asta?

Deja ești penibilă și cauți atenție laughing nu face tu pe deșteapta că tu ai început să faci pe profesoara de română, degeaba ești rank 14 dacă te iei de oameni aiurea și dai răspunsuri crezându-te cu nasul pe sus. Sunt curios ce meserie aveți laughing Dacă nu sunteți profesor de română degeaba.

Cu plăcere pentru ce? Nu m-a ajutat cu absolut NIMIC răspunsul tău și nu aveam nevoie de un perfecționist gramatical să-mi corecteze mie 2 litere laughing

| Aronzo00 a răspuns:

Eu sunt de formă sferică iar singurul mod în care pot să îl fac e dacă mă arunci cu o catapultă și cad în picioare. De alții nu știu, dar mi-ar plăcea