Skip leg day FTW!
geno cresc productia de testo cu pana la 100%. cine are nevoie de testo? e ca si cum ai nevoie de apa sa te hidratezi. nobody got time for that .
e unul la Afi aici la mine are 55 cm in piept si 38 in gamba. cum intra in sala ma pufneste rasul. partea trista e ca are niste operatii fff nasoale la coapse, dar al naibii tot incearca sa faca picioare. arata ca johnny bravo
Oricum este bine atata timp cat lucrezi cu cap.Mergi doar de 3 ori pe saptamana? Sunt curios cum arata picioarele tale.
Arata chiar bine, si am facut si picioare, dar vezi tu, nu mai am timp si pe langa asta stau departe de sala+ ca sunt in clasa a 11-a si ma pregatesc de bac. So...
Si eu sunt clasa 12-a, ma duc zilnic la sala 2-3 ore, imi fac timp pentru ceea ce imi place.si am si timp sa invat.Si nu sar peste ziua de picioare...
Nu e nicio cearta, doar iti explicam ca te antrenezi caun COPIL PAMPALAU SI FIRAV, care n-a citit o carte in viata lui.
Eu cu 45 de minute am 42 in brat si 38 in antebrat, ca situ sa ma antrenez.
Dar in Romania 90 % din cei care fac sala, sunt niste MAIMUTE PROASTE care stau 2-3 ore.
Popor de inapoiati.
Ai dreptate, la fel am si eu niste prieteni la sala care ori stau jumatate din zi ori pun greutate cu care fac 2-3 repetari si alea incorecte
Exact, sunt foarte multi idioti pe lumea asta... cel mai rau e ca dau sfaturi
Nu prea e bine.
Luni : piept + biceps (cand faci piept o sa intre si umerii, inclinat, orizontal si declinat cu gantere, ceva fluturari la cabluri apoi biceps curls, hammer curls si reverse)
Miercuri : picioare + umeri (la umeri poti face arnold press, lateral raises si ceva bent over rear delt raise, iar la picioare genu si fandari~ asta in caz ca te descurci cu un volum mare)
Vineri : spate + triceps (daca faci ramat o sa intre si trapezul si partea din spate de la deltoizi, tractiuni si ramat, diverse unghiuri si prize sunt de ajuns + la triceps skullcrushers superserii cu impins la piept, rope pulldowns sau cu bara la scripete cu amandoua prizele)
In cazul asta o sa lucrezi brate de 2 ori pe saptamana in forma maxima si etc.
Si trapezul?
Cand faci ramat o sa ti intre si trapezul (plus ca atunci cand lucrezi trapezul exagerat o sa arati ca o soparla si o sa dea impresia ca ai umerii mici. Mai bine lucreaza umerii bine si cand ii ai destul de mari incluzi si trapezul~ shrugs)