Nu ii schimba cu nimic compozitia, dar nu inteleg de ce o iei neaparat dupa antrenament, nu are nici o legatura cand iei creatina.
O pot lua si inainte si oricand. Dar eu gandesc astfel. Eu iau creatina in fiecare zi. Doza necesara de 5 g. Iau sa zicem DUMINICA (zi fara antrenament). Deci am in organism creatina, aceasta o folosesc in ziua imediat urmatoare(luni) cand am zi de antrenament. Organismul pierde astfel din doza administrata ieri si este recomandat un "re-full", de aceea iau din nou dupa antrenament. Marti (zi fara sala) o iau dupa amiaza (aceasta adaugandu-se la doza administrata in ziua de luni dupa antrenament). Aceasta doza ma ajuta miercuri in zi de antrenament si tot asa. Ce parere ai?
"aceasta o folosesc in ziua imediat urmatoare(luni) cand am zi de antrenament", nu e chiar asa, nu o folosesti la antrenamen
Nu e "benzina", mai documenteaza-te putin.
Am inteles o sa ma mai documentez, in legatura cu subiectul intrebarii ma poti ajuta cu un raspuns?
Dar daca pun creatina in shaker amestecata cu apa, de dimineata. Si las shakerul in ghiozdan pana la 14-15, si o iau atunci, are aceeasi calitate proteina sau isi pierde din efect dizolvandu-se in apa?