| franci a întrebat:

Este cineva care practica tenis? cum vi se pare? niste sfaturi va rog, vreau si eu sa ma inscriu si de ce ar trebui sa tin cont.

P. S. :FUNDA happy

Răspuns Câştigător
| NDave a răspuns:

E un sport spectaculos, antrenant in care din orice situatie se poate reveni si castiga. E un sport frumos, diferit de celelalte prin faptul ca nu e violent deloc.L-as putea compara cu golful.Pentru a-l putea practica e nevoie de o anumita gindire, un anumit statut social dar mai ales de abilitatea de a stii cum sa pierzi. Mi se pare un sport antrenant care te tine continuu in priza iar dupa ce te-ai oprit din jucat iti dai seama ca ai depus mai mult efort decat puteai. Ai nevoie de echipament corespunzator, un teren unde sa te antrezi si bineinteles un instructor. Asta daca vrei sa faci ceva performanta si antrenamente intr-un cadru organizat. Este un sport costisitor, dar frumos. Ideea e sa te simti bine happy Daca vei gasi un loc unde sa te antrenezi si un antrenor te va ajuta el mai mult si iti va da el mai multe informatii happy! Succes.
Funda?

1 răspuns:
| TheCritic a răspuns:

Buna! Cred ca te referi la tenis de camphappy. Eu practic de multi ani si cred ca ai nevoie de atentie, rapiditate, rezistenta si vointa dar cel mai important e sa iti placa mult. Pentru mine tenisul si inotul sunt cele mai frumoase sporturi cu care am facut cunostinta dar, depinde de tine. Atat cat l-ai vazut la TV, da! pare frumos, dar pentru a ajunge la frumusetea aia trebuie sa muncesti mult.