| fetita97 a întrebat:

Este mult cat am mancat azi? sunt intr-un fel la dieta...deci:
2 chiperi umpluti cu orez
3 mere
salata
5 boabe de struguri
o parjoala
antrenament la volley 1 ora jum, 1 ora exercitii(Am obosit tare)big grin
apoi seara alerg 20 de cercuri
mai am o intrebare am slabit prea mult in 4 zile 3 kg.cu programu asta. dar ma gandesc e ca fac sport, dar asa nu ma infometez...

3 răspunsuri:
| KaterinaPetrova a răspuns:

Mamaaa ai mancat 5 boabe de struguriiilaughing enoorm.cum ai putut face aasa ceva?:O

frate.la ce sport faci tu nici nu trebuie sa mai tii dieta.si da ai slabit extrem de mult in 4 zile. sa nu te miri daca deodata o sa cazi din picioare.happy

| MarySille a răspuns:

Sincer nu e bine ceea ce faciwinking mananci cam putin ''este mult cat am mancat azi'' este putin ar trebui sa nu te iei dupa altii cu diete din acestea pentru. ca metabolismul tau sa functioneze normal si corect si asa sa pot slabi sanatos trebuie sa nu il fortezi prea tare cu diferite diete si sporturi, binenteles este indicat sa faci sport dar nu in excess...si ai grija de sanatate deoarece nimeni nu ti-o mai poate dawinking cum ti-o faci sanatatea asa o aiwinking bafta si nu exagera eu cred ca exagerezi cam tare

| Tanyush a răspuns:

E foarte bine ca faci sport dar, ai putea sal schimbi dimineata nu seara! Nu ar trebui sa faci prea mult efort dim prima zi de sport. Dupa cum tiai programat ziua cred ca vei avea un corp frumos si sanatos! Succes!