Buna.Daca vrea chiar performanta, de la varsta asta e cam greu.Eu am inceput basket de la 12 ani de performanta si am reusit.Depinde de ea:de conditia ei fizica etc...Nu exista nu pot, exista nu vreau!
Pai daca ii place nu e prea tarziu... Daca vrea sa faca performanta inseamna ca e foarte buna la asta si crede ca poate reusi. Ar fi pacat sa nu incerce, pentru ca va regrete mai tarziu.
Dacă are talent din născare, nu contează vârsta, plus multă ambiţie şi e rezolvată problema! Baftă multă!
Volei, zic ca e cam greu sa se apuce pentru ca e un joc foarte greu, si trebuie sa incepi de la o varsta foarte mica pentru a putea sa joci si sa prinzi experienta, ..Probabil handbal unde jocul este mai usor.
Daca e un sport de echipa nu depinde doar de ea sa faca performanta.depinde de intreaga echipa, antrenori de cei din staf(de intregul lot)Si ca sa-ti raspund la intrebare Nu este deloc greu(dupa cum iti spuneam nu depinde doar de ea)Spuneai ca a facut basket(asta ar trebui sa o ajute cat de cat)cu conditia fizica, viziune asupra jocului(indiferent ca e handball sau volei, tenhica etc)
Tot ce as putea sa-i spun este ca sa aiba incredere in ea, sa fie perseverenta, serioasa (sunt cele mai importante lucruri de a face performanta)si restul depinde doar de staf(dupa cum iti spuneam mai sus)Mult noroc ii doresc