anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este tarziu la 15 ani sa vreau sa ajung un "Federer" al tenisului? Am mai jucat tenis de aproximativ 13-15 ori pe teren adevarat si de multe ori ma antrenez la perete.Si imi place foarte mult sa joc! Dar nu stiu daca as putea face performanta..asta e problema.Bineinteles e multa munca si munca, insa vreau si parerea voastra.(Imi cer scuze daca am facut vreo greseala gramaticala)

Răspuns Câştigător
| SimpleIsCool a răspuns:

Salut.
Da e foarte multa munca dar daca o faci reusesti.
Cel mai important e sa nu renunti niciodata si sa crezi in visele tale cu adevarat.Trebui sa fii pozitiv mereu ca sa obtii ce doresti.
O viata frumoasa sa ai.
Peace!

4 răspunsuri:
| valeeExpress a răspuns:

Daca iti doresti cu adevarat, poti obtine ce iti doresti. Eu cred ca poti sa fi un mare jucator. Succes!

| Holiday a răspuns:

Nu vreau sa te demoralizez, dar la varsta asta este mult prea tarziu sa incepi tenisul si sa ajungi la performante. E de apreciat ca unii te incurajeaza, dar gandeste-te ca multi la varsta ta au 8-10 ani de cand practica tenisul asistati de un antrenor, pregatirea tehnica, dar si fizica pe care au capatat-o in acesti ani e imposibil de recuperat. Pentru linistea ta intra pe site-urile ATP si WTA, ai sa gasesti acolo date despre cam toti jucatorii/jucatoarele din primii 500, inclusiv de la ce varsta s-au apucat de tenis. Niciunul mai sus de 10 ani.

In schimb poti ajunge antrenor de tenis, sau cu putin noroc partener de antrenament (sparring partner) al unui jucator/jucatoare bun/a. Nu vei castiga foarte mult, dar un venit bunicel poti avea din asta.

Acum 30-40 de ani mai era o sansa, mai ales daca ai facut un sport care sa-ti ofere o conditie fizica foarte buna, dar acum nu se mai poate.

| StefanChriss a răspuns:

Sa ai 8 premii sau cate are ala, cam greu, dar sa ajungi la nivel profesionist, sa mai castigi cate-o optime, sau o semifinala acolo, poate o sa reusesti daca muncesti pe branci.

| ACEofCARDS4 a răspuns:

Multumesc ca m-ati ajutat!