Pai e un sport de contact, care implica cazaturi si alte chestii.
Oricum faci procedeele pe saltea asa ca nu prea sunt sanse sa iti spargi ochelarii.
Nu stiu ce sa zic s-ar putea sa trebuiasca sa ti dai jos dar nu sunt sigur
Nu vezi deloc fara ei?
Ba daa..vad foarte bine la distanta acum (ii port de la cinci ani) cu cititul am probleme o sa-i dau jos apropo..cum castigi un concurs de karate? adica ai voie sa il faci pe adversar k.o.sau cum?
Nu il faci k.o.
Trebuie sa aplici procedeele invatate acolo si sa il dobori la pamant
Eu am o prietena care face karate si am sa o mai intreb pe ea cate una alta daca mai vrei sa stii ceva(are deja centura portocalie)si are 14 ani.
Iti multumesc pentru funda!
Multumesc te rog sa intrebi :*
Bine lasa ca o sa o intreb
Cam ce ai vrea sa stii mai exact?
Sa stiu ce anume sa o intreb.
La sporturi de contact nu te lasă cu ochelari.Dar te poţi antrena fără, cu condiţia să nu ai probleme mari şi să-ţi cauzeze pe parcurs.
Daa..nu am probleme daca stau fara ei cred ca asa o sa fac:*
N-au ochelarii nici o legatura! Iti spun o faza din propria experienta:Eu am facut Taekwondo 2 ani si la campionatele pe judet am luat locu 1 iar cand am ajuns la urmatoare etapa trebuia sa ma bat cu un ochelarist(era sa ma pis pe mine de ras cand am vazut ce fata are). Nici n-am batut bine palma la inceputul meciului ca deja primisem niste lovituri de picior la cap de mi se invartea casca.Am pierdut lejer si totusi prapaditul ala avea ochelari! Deci nu vad unde ar fi dezavantajul ca porti ochelari!
Nu depinde de profesor, depinde de tine...
Poti sa te lovesti cu ochelarii.
Daca vezi cu ei sigur ca poti sa ii dai si tu jos pentru 1 ora, doua.
La noi la scoala sunt mai multe fete la Karate decat baieti!
Si este sport pentru fete si baieti!
TE INVATA SA TE APERI!
Spune-i lu maicata ca boxul e de baieti! In nici-un caz karate!
Am mai spus si adineauri degeaba ii explic ei.ea crede si ca handbalul e sport de baieti din cauza ca te ciocnesti cu adversarul
N-ai ce sa-i faci!
Nu e sport pentru baieti! Si nu te primeste din cauza la ochelari, dar tii poti da jos, zii lu maicata ca boxul e de baieti
Paai..la ea pana si handbalul e sport de baieti(de ce te mai ciocnesti de adversar