anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu am fost un gras, obez cu încheieturi rigide. Dar acum am fost la un job unde am muncit fizic foarte mult și mi-a uns toate încheieturile, mi le-a făcut să alunece.
VĂ ROG SĂ ÎMI RECOMANDAȚI UN SPORT UȘOR DE PRACTICAT CARE SĂ ÎMI POATĂ MENȚINE ÎNCHEIETURILE la fel de flexibile.

Imi e frică dacă revin la stilul meu de viață, o să pierd tot ceea ce am câștigat ca și sănătate în ultimile 2 luni în care am mers cu o medie de 40 Km / zi și nu doar că am mers ci am și muncit, am montat piese, componete mecanice, am dat filet, am sudat, am găurit, am făcut colete, am cărat colete, am cărat piese luate de pe podea si le-am pus în rafuri, totul manual și repede, repede, repede că îmi tăia din bani dacă nu mă mișcam instantaneu.

AM AVUT 140 KG.
ACUM AM 120 kg și mă simt mult mai bine dar job-ul la care făceam eu mișcare, muncă și eram șî bine plătit s-a terminat azi.
Gata, nu mai e, nu mai pot să mă duc acolo pentru că au închis definitiv.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Plimbari lungi in parc, alergare, cățărare de munți, antrenamente acasa(flotari, tractiuni, intinderi), sală(cu accent pe mobilotatea incheieturilor). Si indiferent ce faci trebuie seara si dimineata sa faci STRETCHING cateva minute.

| zilog a răspuns (pentru anonim_4396):

Plouă zi și noapte

| anonim_4396 explică (pentru zilog):

A se utiliza geaca de ploaie sau umbrela.

Mi-am dat seama că nu pot face nici un fel de sport,
poate că pot face inot
dar așa sporturi nu am voință îmi este lehamite scârbă îmi vine rău când mă gândesc ca să fac vreo mișcare fără să încasez un targhet de măcar 16euro/ oră șî nu mai puțin de 100 euro ca să pot găsi puterea psihică să vreau să fac ceva.
Nu iumi place deloc să mă misc fără să fiu plătit pentru asta.
De la 13 ani mă mișc doar pe bani și în rest trândăvesc lenevesc ca viermele în untură!
Da muncesc șî eu reparam 2 televizoare / zi la 13 ani, la 14 ani 3 tv/zi la 16ani 4 tv/zi ( SIRIUS DIAMANT 3CI SPORT Orion Telecolor Hisense, Daewo, Beko, Panasonic, Golstar, LG...) la 22 ani reparam 5 televizoare/zi si le mai și căram o medie de 20 metri în brațe pe fiecare dintre ele
Așa că făceam doar mișcare plătită și nici măcar o singură dată în viață nu m-am băgat să joc fotbal sau prostii din astea ii vedeam pe toti ca nist fraieri care aleargă după o mingie in loc să pună mâna pe o meserie de timpul respectiv si să mai invete ceva ca să scoată mai mulți bani bani bani bani bani.
Am probleme grave psihice ne plătit nu pot face mișcare nu mă lasă sufletul îmi vine rău doar dacă mă găndesc că ar trebui să mă mișc mă simt tras în țeapă dacă nu primesc măcar 17euro ora de mișcare. Chiar pe bune nu mă trage inima să mă ridic în două picioare atât de gravă este untura care sa depus pe suflet inimă creier voință și gânduri. Problema mea este la nivelul voinței.
Mă enervează atât de tare în cât pentru 1 oră de sport / săptămână la liceu îmi venea să îl iau la bătaie pe profesorul de sport indiferent de consecințe.
Doar că îmi doream să devin expert în sisteme de securitate și știam că îmi trebuie cazier curat am reușit să mă abțin să nu săr la gâtul lui.
Nu aveam scutire de sport că nu aveam nici o boală fizică. si pentru astea cu capul cu piticii nu îmi dădea cineva scutire de sport doar pentru că urăsc eu mișcarea.

Cred că glumești când văd că e cerul acoperit cu nori și mă plouă este atât de deprimant MĂ SIMT EXACT CA ȘI FETIȚĂ CU CHIBRITURI
https://www.youtube.com/watch?v=xFXuOt4Xqrk

9 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Îmi pare rău să aud că s-a terminat job-ul. Probabil o să faci mișcare căutând altul. Sau poate vei găsi unul care să îți pună iar încheieturile în mișcare. În principiu nu trebuie să lipsească exercițiile fizice de acasă, unde să se înceapă cu o alergare ușoară pe loc, apoi cu încălzirea tuturor mușchilor și articulațiilor.
Îți urez succes și cu munca și cu mișcarea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Yoga

| h379m3973423 a răspuns:

Salut,
Yoga, foarte bun răspuns. Ai grijă totuși și la alimentație, dacă nu mai faci așa multă mișcare, așa mult efort, ai șanse să se pună la loc alea 20.
Yoga și cardio, altceva nu știu ce să-ți recomand având în vedere greutatea pe care o ai... Sau poate ai 2m și poți să faci ce sport vrei la masa aia.

Acum serios, dacă ții la sănătatea ta mănâncă sănătos! Dacă deja ai un regim dat de alte probleme de sănătate mănâncă în cantități mici(și mai dese decât 3 pe zi dacă trebuie).
Fă așa: dacă este ceva ce crezi că este nesănătos în farfuria ta pune de 3 ori mai multe legume și începe cu ele, dacă te-ai săturat cât de cât până ajungi la partea nesănătoasă nu mai mânca.

| wexceptional a răspuns:

120 de kilograme esti cam gras nu crezi? eu zic ca poti mai mult, mananca fructe, legume si carne fiarta si alearga vad ca scrii cam mult probabil esti o persoana care mai mult vorbeste decat sa faca miscare iti recomand sa continui ca esti pe autostrada cea buna cu o singura directie succesul de a avea 100 de kg initial dupa aia o sa dai de un rond si te duci spre 90 macar dar e cale lunga pana atunci sper sa ai destula benzina ca viata-i frumoasa si e pacat sa o traiesti fiind gras stii ce zic?

| zilog a răspuns (pentru wexceptional):

AM SLĂBIT DE PE DATA DE 2 NOEMBRIE PÂNĂ ACUM DE LA 140Kg la 119Kg.
Iar azi am făcut abonament și la un bazin olimpic unde am înotat 2 ore așa că dacă voi înota în fiecare zi 4 ore. vorbim după revelion să îțî spun noile rezultate.