Si eu cred ca porto e cea mai buna echipa in prezent si abia astept sa joace sezonul urmator in champions league si sunt sigur ca va juca si in supercupa europei cu manchester
Da,porto este o forta in acest moment desi tin cu real, trebuie sa recunosc ca in acest moment porto este peste ea
AlexUnder tu imi spui ca Barca-Real 5-0, dar de ce nu imi spui ca Barca-Real 0-1 luand in consideratie jocul anemic pe care Real il are si sa perzi in cele din urma arata ca Barca are si ea problemele esi eu tot ramin la ideea mea. Eu nu stiu daca voi ati vazut meciulpentru ca acolo e fotbal in echipa nu este ca la Barca unde daca e Messi se marcheaza daca el nu este pe teren atunci ne uitam ca prostii la ei cum joaca in pas si nimic mai mult. Uitati-va la un meci al lui Porto si unul al Barcei fara Messi si faceti comparatie.Mai Andrei cu Borussia ar matura pe jos si Otelul lui Dorinel.
Nu cred ca porto ar da de pamant cu barca si real.pana una alta ce mare echipa e spartak.si villareal e cam tot pe acolo.iti dau si o echipa care ar bateo detasat pe porto.borussia dortmund
De vede cat de multe stiti unii. porto daca ii vinde pe hulk si falcao (aproapoe sigur) nu mai face nimic.si sa fim seriosi. porto nici n-a avut cu cine juca in europa league.si borrusia vei vedea la anul ce le va face lui pporto.
Asta sa o crezi tu, nu sunt echipe mai bune in lume la ora actuala (ca forma vorbesc) si nici no sa fie cat mai curand iti spun eu asta la ce jucatori au si ce spirit de echipa si ce talent
Aleluia, Doamne! Barcelona e cea mai buna echipa din lume in momentul de fata.Sa fim seriosi!
Baaa, Porto joaca bine, bravo lor si o sa castige europa league anul acesta! Dar sa nu o supra estimam! Pana nu o sa ajunga in Ch. League intr-o grupa serioasa cu Mancester Un., Barca, Real, Chelsea, AC Milan, Juventus, Inter sau Bayern mai are de lucru un pic. Numa numele echipelor de mai sus deja eclipseaza total Porto! Dar oricum bravo lor pentru progresul pe care l-au facut si cred ca in curand daca continu in acelasi ritm o sa aiba sanse si la Ch. League.
E o echipa foarte buna Porto in momentul de fata, la capitolul europa league foarte probabil porto se va impune, dar in champions league am niste dubii destul de mari ca ar putea sa castige.Probabil ca porto ar bate irealul care joaca ceva ce nu se numeste fotbal, dar pe barca nu cred.
Spartak Moskova si Vollareal? Barcelona a batut 5-0 pe Real Madrid.A batut Sahtiorul fara sa se strofoace.Nu sunt eu mare fan Barcelona, si intr-adevar au un stil pe care FC Porto l-ar putea distruge, insa, daca Barcelona prinde o zi buna, cu ori ce echipa ar juca, nu poate pierde.FC Porto e constanta, insa nu ar putea invinge Barcelona intr-o zi buna.Barcelona-FC Porto intr-o zi BUNA pentru Porto ar duce la un egal probabil, cu multe faze de poarta, dar Brcelona ar putea intr-o zi buna sa zdrobeasca Porto, si sa ii pastreze posesia cu care ne-a obisnuitFC Porto, DA, castigatoarea cupei UEFA 80% dupa parerea mea, a batut echipele de mijlocul topurilor mondiale lejer, dar nu a jucat cu marii europeiA jucat cu echipe din primele 3-7 din cele mai bune campionate, avand in vedere ca Porto e prima in Portugalia.Villareal e o echipa slaba zic eu, care are sezoane bune si proaste, acesta fiind unul destul de bun, si este batuta mar de Portodeci e o echipa slaba.
Urmeaza sa vedem Supercupa Europei peste multe luni, nu va luati dupa invingatoare, probabil, ca in cele mai multe cazuri, castigatoarea UEFA va castiga, din cauza lipsei de interes a adversarei