| IuliaAlexandra123 a întrebat:

Eu m-am lasat de gimnastica pentru ca m-am mutat la alta sc...imi place foarte mult sa fa sport. dar in special as vrea la dansuri din buric.am 12 ani si nu stiu daca se poate chiar acum.eu locuiesc in baia mare,... daca puteti ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| ExistSiEuPeAici a răspuns:

Paii`...ai putea incepe cu dansuri normale ca sa zic asalaughing. Cred ca poti sa faci si dansuri din buric! Am vazut pe la TV multe fete de varsta ta si a mea care dansau din buric:d. Deci nu prea cred ca este o varsta! Cel putin asta e parerea meawinking
>:d

3 răspunsuri:
| katy a răspuns:

Dansurile orientale sunt costisitoare.gimnastica este mai buna si ai mai multe beneficii de pe urma ei.iti sugerez sa cauti un club de gimnastica si sa te inscrii acolo sa continui

| fanJBfan a răspuns:

hee hee. pai te incurajez sa mergi la dansuri daca iti doresti si iti place. eu am mai fost la concursuri pentru voce, am cantathappy si m-am dus pentru ca imi doresc din toata inima... asa... happy du-te normal daca asta e visul tau

daca consideri ca ce am zis e bine. fundoiiii! big grinkiss

| Miiiiiru a răspuns:

Dansurile din buric nu se practica oriunde, costa destul de mult si din cate stiu numai in bucuresti exista asa zise "scoli" pentru astfel de dansuri. FUNDA!