anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu nu as vrea sa am multi muschi vrreau doar sa arat bine in costume, camasi cum arata randy orton inaltime si astea chair imi place cum arata el inainte cand nu era asa facut cu este acum ce credeti pot ajunge la inaltimea lui eu am 1, 80 m si am 15 ani jumate? siofer funda si ce exerciti imi rocomandati

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

"Eu nu as vrea sa am multi muschi "... esti prima persoana care zice asta happy
Stai linistit, ca muschii se fac foarte greu, cu 5-6 mese pe zi, proteine, antrenamente intense si abia pui 1 cm pe an, asa ca nu-ti fa griji.

Eu iti recomand o dieta bogata in proteine ( carne, lapte, branza, oua ), ceva carbohidrati ( orez, cartofi, quinoa ) si niste fibre vegetale ( fructe, legume ). Un complex de vitamine si minerale nu strica.

Si fa inot sau sala, dar daca faci sala fa toate grupele, ca sa ai un corp simetric. Si pune accent pe muschii spatelui, ca sa stai drept si sa fi lat si puternic in umeri, atunci sta cel mai bine costumul pe tine.

5 răspunsuri:
| klau95 a răspuns:

Daca faci inot corpu tau se va schimba si ajuta si la inaltime.
Sau poti incerca tractiuniile tot pentru inaltime.Dar cel mai bine sa faci fotball de exemplu orce sport doresti ca sa te menti in forma.
Daca nu vrei nici asta du-te la sala sau i-ati niste gantare acasa si lucreaza cu ele.
Deasemenea cum zic toti o nutritie adegvata cat mai sanatos.

| NIKOLETA111777 a răspuns:

Buna, pffff,in privinta inaltimii nu cred ca te pot ajuta, dar iti dau un sfat, daca vrei sa ai grija de tine si sa te mentii, te sfatuiesk sa mananci cat mai sanatos si sa faci cat mai multe abdomene, flotari, extensii.etc si cat mai mult jogging.Mentinete In Forma big grin funda? big grinbig grinbig grinbig grinbig grinbig grinbig grinbig grintonguetonguetongue

| Cosmin86 a răspuns (pentru NIKOLETA111777):

Buna,
Nu te supara ca-ti spun, dar nu ai dat niciun sfat concret... de obicei oamenii care zic "sa mananci cat mai sanatos" nu stiu mai nimic despre nutritie ( nu stiu spre ex. ca ai nevoie de 1.5 - 2 grame de proteine / kilocorp pentru a te dezvolta sau ca prea multe fructe fermenteaza si poti face gastrita ), si "cat mai multe abdomene" => supra-antrenament si fortarea coloanei in zona lombara.
Singura chestie cu care sunt de acord e "cat mai mult jogging" happy

| NIKOLETA111777 a răspuns (pentru Cosmin86):

Pffff,stii,asta trebuie sa ii spui unu om care, cere un sfat, si nu prea intelege cu ce ''se mananca'' sportul, scuza.ma daca nu te.am ajutat, dar totusi nu ar trebui sa ceri sfaturi daca esti constient ce trebuie sa faci, spre ex: eu fac atletism de mai bine de 3 ani si la inceput chestiile astea m.au ajutat..cat de cat sa ajung unde sunt acum,

| Cosmin86 a răspuns (pentru NIKOLETA111777):

Nu eu am cerut sfatul happy