| qieiqpalz a întrebat:

Eu sunt in deficit caloric de 3 zile am si eu o intrebare, sper sa raspunda doar pers care au cunostine in domeniu.
Eu trebuie sa mananc 2000 si acum seara mi-e putin foame(am ajuns la 2000) asta inseamna foamete? Eu cred ca nu.

16 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

2000 si esti in deficit?

| qieiqpalz explică (pentru RAY):

Da

| RAY a răspuns (pentru qieiqpalz):

Si ai slabit 1 kg per saptamana?

M-am apucat de 4 zile ..ma simt mai slab putin

Asta nu e o dovada, scrie jos cate kg ai in fiecare zi timp de 7 zile apoi vezi, eu nu cred ca cu dieta de 2000 de calorii poti slabi, cel mult pastra greutatea

Man am 88 kg 177cm si 17 ani sunt gras..de ce nu crezi ca pot slabi? pana la urma e un deficit

You need 2, 178 Calories/day to maintain your weight.
2, 178
You need 1, 678 Calories/day to lose 0.5 kg per week.
1, 678
You need 1, 178 Calories/day to lose 1 kg per week.
1, 178
You need 2, 678 Calories/day to gain 0.5 kg per week.
2, 678
You need 3, 178 Calories/day to gain 1 kg per week.
3, 178
https://www.calculator.net/......lator.html

Man trebuie sa incepem o dieta de 1000 de calorii amandoi

Adica?

You need 1, 178 Calories/day to lose 1 kg per week.
1, 178

ti am facut imc man

1000!? e foamete asta decat sa slabesc asa si dupa sa ma ingras la loc mai bine raman gras

Nu e man, tu deja ai 10 kg per plus, trebuie sa slabesti

Bda e..stiu ca am dar eu vr sa slabesc cu timpul nu in 2 luni 10 kg pentru mine e mai sanatos asa

Toate studiile demonstreaza ca slabirea rapida de lunga durata are rezultate mai bune pe termen lung, cand vezi rezultate se elibereaza dopamina in creier ceea ce determina mai multa ambitie, vointa, dar cand vezi ca nu slabesti =apare frustrarea, stresul ceea ce duce la o pofta de mancare

Intr un fel e adv ce zici dar eu mananc chestii care imi plac si si sanatoase in perioada de slabire (mai mananc si prostii rar ) pentru ca conteaza cat mananc.

| Moron a răspuns:

Poti sa cauti ceva informatii despre intermitent fasting, este un mod de a manca, care te ajuta sa iti respecti dieta. Mi se pare cel mai usor mod de a slabi.