| qieiqpalz a întrebat:

Eu sunt supraponderal cu vreo 20 kg am 90 in loc de 70 (17 ani 177) oare daca voi slabi o sa imi ramana surplusu de piele urat?(vr sa incerc sa ajung la 60)

13 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Daca faci sport, NU.

| aXy99 a răspuns (pentru Cosmin86):

Si daca faci sport iti ramane piele. Depinde cat slabesti si in ce perioada. Daca slabesti intr-o perioada scurta de timp, iti ramane multa piele. O spun din experienta (nu a mea, a unui prieten)

| Cosmin86 a răspuns (pentru aXy99):

E bine de stiut... de-aia nu e bine sa faci nimic brusc, totul se face treptat.

| alina2k18 a răspuns:

Esti la 3-4 kg de a avea obezitate gradul 1.
Faci sport, slabesti treptat si pielea va fi ok, esti foarte tanar, foarte putin probabil sa arate urat.
Oricum, asta cu vrutu 30 in loc de 20 e usor de zis laughing slabesti primele 10kg e relativ usor, dupa destul de greu...
Bafta!

| qieiqpalz explică (pentru alina2k18):

Am slabit de la 106 la 90..eu zic ca pot da continui

| alina2k18 a răspuns (pentru qieiqpalz):

Felicitari!
Continuawinking

| qieiqpalz explică (pentru alina2k18):

Mersi!

| Mazzenine a răspuns:

Depinde cum doresti tu sa slabesti si cat de mult vrei sa te implici. Nu trebuie sa te grabesti cu slabitul, trebuie sa o iei usor, deoarece poti ajunge sa ai probleme cu corpul si hormonii. Daca doresti sa tii o dieta nu o face foarte drastica, gandeste-te bine ce-ti place sa mananci, redu alimentele nesanatoase si adauga-le pe cele sanatoase.

| qieiqpalz explică (pentru Mazzenine):

Pai 2/3kg pe luna m-am gandit prin sport neaparat dar nu stiu..imi va fi greu sa nu trag de mine pentru ca ca orice om vr sa slabesc cat mai repede.voi incerca oricum sper sa imi iasa

| Mazzenine a răspuns (pentru qieiqpalz):

Nu face prostia asta. Eu am facut-o si apoi am ramas cu probleme fiziologice dar si psihologice. happy Ia-o usor si asculta-ti si corpul.

| qieiqpalz explică (pentru Mazzenine):

Adica? sa nu scad asa mult?

| Mazzenine a răspuns (pentru Mazzenine):

Sa nu exagerezi in general cu nimic. Fii echilibrat doar.

| sarahmaria97 a răspuns:

Iti trebuie un meniu echilibrat, sa NU te infometezi, sa nu incerci sa slabesti prea repede, slabesti usor in timp, faci sport si daca esti incepator ia-o usor, mergi mult pe jos, bea multa apa! O sa slabesti frumos si sanatos dar in 2-3 luni, nu dintr-o data! Nu te apuca sa faci sport si exercitii ca la sala din prima pentru ca vei face febra musculara si a doua zi renunti, incepi usor cu exercitii care sa iti lucreze corpul exact acolo unde vrei, iar mersul pe jos e o solutie excelenta si alergatul usor!