Nu vad rostul intrebarii.
Cei care nu fac sport, probabil ca nu prea ii intereseaza ce mananca. Nu ii intereseaza caloriile, proteinele, carbohidratii etc... D-asta vad ca nici nu se inghesuie cineva sa-ti raspunda
Eu am pus aceasta intrebara ca sa vad ce ar trebui sa spun varului meu sa manance. El este foarte slab este in spital si ii se da mancare cu seringa. Eu am fost obisnuit numai cu mancare PUTINA pentru ca n-am voie sa ma ingras. ESTI FERICIT ACUM CA STII! ASA CA...
Daca unul care nu face sport ar avea o dieta ca un sportiv, ar fi ideal, dar de obicei nu se intampla asta!
Imi pare rau sa aud ca varul tau este in spital. Totusi daca este in spital, medicii stiu mai bine ce are voie si ce nu are voie sa manance deocamdata! Daca este in spital inseamna ca a avut niste probleme si trebuie sa urmeze un tratament medical, de asemenea o dieta impusa de medici! Dupa ce se recupereaza complet atunci poate avea o dieta normala SANATOASA!
La asta ma refeream dupa ce iese din spital pentru ca e internat in jamaica si acolo... Dar oricum...
anonim_4396 întreabă:
Cipi1212 întreabă: