| AnoNimalK a întrebat:

Exercitii grele pentru muschii laterali de la abdomen si cei oblici?

Răspuns Câştigător
evenso
| evenso a răspuns:

Primul exercitiu pentru aripioare:
Departeaza picioarele cat de mult si indoaie genunchii. Tine pumnii stransi la barbie, orientati spre tine si rasuceste doar abdomenul fara sa te balansezi. Incearca 100 astfel de rasuciri spre dreapta si spre stanga alternativ. Pentru intensitate maxima poti folosi si o pereche de gantere de un kilogram. Vei simti toti muschii abdominali lucrand, desi acesta nu este un exercitiu solicitant.

Al doilea exercitiu pentru aripioare:

Ramai in aceeasi pozitie ca si la primul, pastreaza ganterele in maini, in cazul in care ai folosit, indoaie cotul si adu pumnul la nivelul gatului, incercand sa tii bratul cat mai aproape de piept. Cu cealalta mana incearca sa te indoi in lateral spre calcai cat de mult poti. Bratul trebuie sa coboare prin spate. Fa aceasta miscare de 15 ori, in ritm alert si apoi schimba bratul.

Acesta este un exercitiu cardio, care lucreaza intens muschii laterali iar aripioarele nu au nicio sansa sa-i scape.
Exercitiul 3 pentru aripioare:

Ia o salteluta, intinde-te pe spate, pune palmele la ceafa, ca si cum ai vrea sa faci abdomene, indoaie genunchii si rasuceste-i spre partea stanga. Ridica trunchiul fara a te ajuta de maini. Incearca zece astfel de ridicari pe o parte si apoi inca zece cu genunchii rasuciti spre dreapta.

5 răspunsuri:
| Krosa a răspuns:

Serios inseamna ca e mic? ha ha ha
iti trebuie muschi?

| AnoNimalK explică (pentru Krosa):

Nu ajung la nivelul tau din pacate ca sa putem dialoga.

| AnoNimalK explică:

Hey, sa o lasam in pace. A vrut sa raspunda si ea. Mersi pentru raspuns. Momentan nu cred ca pot incerca exercitiile dar cam in 1 saptamana sau 2 cred ca voi putea. Nu am facut sala deloc si am ajuns sa am inainte de ultimul accident 8 patratele vizibile(ultimele 2 partial), pectorali si toate cele. Ce nu am stiut sa imi lucrez sunt aceste aripioare. Am inceput acum niste abdomene care cred ca ajuta oarecum la ce vreau eu: stau intins pe o parte si cu mainile la ceafa ma ridic intr-o parte drept, pana la un unghi de vreo 45 grade cred. Ajuta? Dau fundita oricum pentru raspunsul anterior.