Corpul tau este inca in crestere pana la varsta de 24 de ani, si abia atunci incepi sa pui pe tine. Eu zic sa manci sanatos si daca vrei sa-ti creezi un corp sanatos si frumos. Mergi la sala doar de 3 ori pe saptamana si fa la fiecare antrenament 10-15 min. gimnastica generala si multe exercitii cu greutatea corpului. Cand incep sa fie prea usoare treci sa faci greutati. Pe parcurs o sa-ti creasca si apetitul si o sa pui si in greutate.
Corpul unui baiat este in crestere doar pana la 18-20 de ani.
Iar fetele, cresc doar pana la 16-17 ani.
Glumesti? Pina la 20...eu am citit ca Pina la 24-25
Poate ai citit pe site-urile de copilasi, ca pe cele medicale si stiintifice scrie clar, ca baietii cresc pana la 18 - maxim 20 de ani.
Genoflexiuni, impins culcat cu bara din orizontal si indreptari. Tehnica de executie trebuie sa fie corecta pentru a te feri de accidentari si a acumula forta si masa.
La cum ai pus întrebare sigur nu ai treaba cu nutriția.
Ai doua variante, ori mănânci ca spartul ori începi sa te documentezi.
Cel mai probabil ai nevoie de peste 100g proteina, 300 carbohidrați și 50 grăsimi în fiecare zi.
Nu adaugi masa musculara doar cu exercitii, oricat de facut ai fi, elementul cheie e alimentatia pentru orice bodybuilder sau persoana care vrea sa isi mareasca masa musculara. Sfatul meu este sa te documentezi bine despre alimentatie, despre proteine, nutrienti, despre ce trebuie sa mananci si cand, despre cat somn iti trebuie, si dupa te asiguri ca faci exercitii care sa iti lucreze bine muschii.