Inotul ajuta cel mai mult la dezvoltare, exercitiile de fitness-aerobic sunt pentru musculatura, ligamente, articulatii
Nu, nu ajuta!
Sunt glume pe seama copiilor mici.
La fel cum este si ca-ti creste nasul, daca minti.
Tu vei creste atat cat ai mostenit d ela parintii tai. In general trebuie sa fii ca inaltime, intre mama si tatal tau. iar picioarele cresc cam in aceeasi forma cu cel pe care il mostenesti, dintre parinti ma refer.
Cat de limitata intelectual trebuie sa fii incat sa poti sa-ti imaginezi sau sa crezi ca asa ceva ar putea fi posibil. Contravine tuturor studiilor genetice si medicale, dar se pare ca de fapt esti complet paralela cu aceste notiuni.
Cand prostia ia locul "inteligentei" si devine prea evidenta si intrece orice limita, normal ca iti pui intrebarea daca in mileniul III mai pot exista astfel de "specimene" complet limitate mintal. Si care culmea spera sa fie admisein tr-un liceu bun. Te anunt ca sa stii inca de pe acum, ca din toamna reapar scolile profesionale.
Baschetul, voleiul sau inotul te-ar ajuta mult.
De asemeni sa nu consumi cafea caci scade densitatea oaselor.
Daca tot vrei sa te "lungesti" apucate de un sport cum ar fi bascketul sau sporturi asemanatoare sau chiar orice alt tip de sport, dar nici asa nu te "lungesti" pur si simplu te dezvolti mai bine, si nu crede tot ce arata pe Youtube si pe anumite site-uri dubioase ca de exemplu slabesti 3-4 kilograme in doar 3 zile daca bei nu stiu ce minunatie de la ei de pe site, alea sunt niste porcarii.Mult succes.
Sporul ajuta, dar nu oricare. Din cate știu baschetul, voleiul și înotul stimulează creșterea.
Tu continui sa crești pana la 18 ani apx.
Dar contează mult moștenirea genetica, deci dacă mama și tatăl au o înălțime mica, cam acolo va fi și a ta.
Foarte rar se întâmplă să moștenești un bunic, unchi și sa ajungi mai înalt ca părinții tai.
Dar am văzut cazuri, asa ca nu renunța și nu fa din asta nu defect.
anonim_4396 întreabă:
Madalina78 întreabă: