anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Există nişte exerciţii pe care le-aş putea face ca să-mi mai crească sânii?

Răspuns Câştigător
| Zenithf a răspuns:

Mai bine faci niste exercitii care sa faca sa-ti creasca mintea. Oricum, am citit undeva ca este o alifie cu care sa te dai pe sani si sa canti "ala-bala portocala" in timp ce faci asta si iti cresc sanii mari. Nu cauta alifia asta, era intr-un banc.
Serios acum, sunt cica tot felul de tratamente care sa-ti mareasca sanii, dar cu rezultate indoielnice. Exercitiile pentru muschii pectorali (flotarile si altele) pot sa ajute un pic si sanii, prin cresterea vascularizarii locale si prin volumul marit de sange care va circula prin zona. Mararul se poate sa ajute la cresterea sanilor, dar este in acelasi timp periculos, fitoestrogenul din el putand cauza formarea nodulilor in sani, fara sa aiba un efect notabil in privinta marimii lor.
Si acum, cat de mari iti sunt sanii? Daca nu esti cumva plata, atunci zic eu ca nu ar trebui sa-ti faci asemenea griji, poate ca niste sani mai mari sa atraga priviri mai multe dar nu-ti garanteaza mai mult de atat, in plus sunt si o povara, sunt si mai durerosi in perioada dinainte de menstruatie, au destule dezavantaje pentru un avantaj minor.

9 răspunsuri:
| shadovv a răspuns:

Exista un studiu facut de un neuropsiholog (din cate stiu minte). Acesta a filtrat frecventele cele mai pronuntate din urletele bebelusilor si a pus o femeie sa asculte sunetele rezultate timp de o luna, in fiecare zi, cateva minute. Rezultatul a fost o marire a sanilor. Poate nu te va ajuta pe tine dar este destul de interesant.

| DianaScorpio a răspuns:

Dupa cum s-a mai spus, nici eu nu am auzit de exercitii pentru marire a sanilor. In schimb pentru a-i ridica si a-i face sa arate mai bine, da. Iar exercitii pentru acest lucru vei gasi destule daca cauti pe internet.

| LgMihail a răspuns:

Intepaturi de albine...

| gabytz18 a răspuns:

Din cate stiu eu exista silicoanehee hee)) tonguetonguetongue Ar fi bine sa scapi de complex si sa nu apelezi la chirurgiewinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu am auzit de exercitii care sa iti mareasca sanii ci doar sa ii tina ridicati si sa arate bine, sanu se lase, flotarie sunt cea mai buna metodahappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E cam stupida ideea ta, eu nu cred ca esti disperata de sex, ce zici daca ti-ai cauta un baiat care sa te aprecieze si sa te iubeasca asa cum esti, crede-ma daca ai sa faci asa n-o sa mai ai atatea complexe

| Memecy a răspuns:

Flotari aerobic si in primul rand o gandire pozitiva

Răspuns utilizator avertizat
| karinamark a răspuns:

Daaa fa flotari te vor ajuta. happy