| sellyz a întrebat:

Fac gimnastica la paralele si fac bataturi. unde gasesc manusi de gimnastica si cam cat costa?

Răspuns Câştigător
| FanGimnasticaArtistica a răspuns:

Destul de mult costa
http://www.dakoshop.ro/accesorii-gimnastica/110-palmiere-paralele-fete.html

Te antrenezi la un club?

| sellyz explică (pentru FanGimnasticaArtistica):

Din pacate nu.insa mi-as dori enorm de mult dar stii cum e ca la varsta asta (13 ani) nu se poate incepe.altele la varrsta mea sunt deja campioane.asa ca m-am decis saimi confectionez o bara din fier. aveam una veche pe care agatam rufele iar in fata ei am pus-o pe cea noua, mai mica confectionata de mine si mi-am facut paralele.fac in fiecare zi, chiar ador sportul.m-as duce intr-o sala de gimnastica sa fac asa de hobby, insa locuiesc intr-un oras mic, unde nu avem sala de gimnastica si parintii mei nu au posibilitatea de a ma duce in alte orase mari la antrenamente.bataturile dor foarte rau si se rup vesnic, ba cateodata ies chiar cu sange.asa ca as vrea sa te intreb urmatorul lucru:daca folosesti palmiere poti lucra mai usor? te obisnuiesti greu cu ele? cat tin? eu nu fac mult.fac cam 20 min pe zi si oricum acum vine iarna si nu o sa mai pot face.pot sa trag de ele un an? mersi

2 răspunsuri:
| TobiRami a răspuns:

Ar fi mai usor sa iti legi pansamente de palme si de degete sau sa e dai cu pudra de talc