Nu cred ca exista niste "strategii" generale... Fiecare le are pe ale lui pe plan mental din cate am observat. Eu, spre exemplu, inainte de meciuri obisnuiam sa ies in club, ceea ce ar fi (si a si fost) foarte criticat din exterior, dar pentru mine era un imens stress reliever. Asa ca pe partea asta, ar trebui sa vezi tu ce e benefic pentru tine. Cat despre fizic, nu faci nimic special. Daca ai o alimentatie buna, te antrenezi corect (fara exagerari), etc, nu prea vad ce sa adaugi. Aici vorbesti cu antrenorul tau...ma rog, sensei/senpai, ca el cunoscandu-te poate sa-ti recomande cel mai bine ce sa faci pe plan fizic.
Apoi, legat de lovituri...mi-e mai greu sa-ti raspund aici. Degeaba am practicat ca nu le mai tin minte, insa gasesti in mod sigur regulamentul de arbitraj frk pe internet si apare acolo tot ce trebuie sa stii. Bafta!
Pune-ti aceasta intrebare dupa minim 5 ani de antrenament zilnic.
Pana atunci incearca sa devii mai bun decat cei cu centura mai vremelnica.
Sunt cel mai bun din sală, dar am întrebat să aflu niște strategii, nu să-mi răspunzi tu random ce-ți trece prin minte. (Ca de exemplu reținerea la sex și mastur bare pentru 2luni, pentru performanțe fizice ș mentale... ) ai înțeles acum la ce strategii mă refeream mă-i tipule?
Eu da.
La primul dan sa-mi spui daca am avut dreptate...
anonim_4396 întreabă:
Cipi1212 întreabă: