Ca naiba presupun ca te referi ca esti gras sau supraponderal sa sune mai frumos.e bine ce mananci dar conteaza si cantitatea tu trebuie sa mananci cantitati adecvate de mancare si niciodata sa nu mananci pana te simti satul mananci numai cat sa supravetuiesti stiu ca este greu la inceput dar cu timpul poti avea rezultate f favorabile. spre exemplu exista f multe diete dar numai anumite diete te pot ajuta sa slabesti si asta in combinatie cu sport.si nu cand vii de la sala tragi o fleica de vita si cu niste legume la cuptor si mai bagi in tine si 3-4-5 felii de paine ca nu ai facut nimic.echilibrul este totul.trebuie sa vezi cate calii poti arde intr-o sesiune de lucru la lasa si apoi numai jumatatea caloriilor le poti manca pana ajungi la o greutate ideala cand ai ajuns la greutatea ideala poti manca mai consistent dar nu exagera pentru ca vei ajunge de unde ai plecat iar munca ta va fi degeaba.acum trebuie sa te gandesti si la structura ta osoasa daca scheletul are un astfel de format poti tu sa te pui si in cap ca nu ai sa rezolvi nimic
Ce importanta are ce manci? tot ce manci inseamna calorii indiferent de ceea ce manci, normal ca are rost o faci pentru sanatatea ta, eu nu cred ca daca nu manci nu slabesti e imposibil asa ceva