Te rog sa citesti si acest articol, care era legat de o intrebare anterioara a ta:
https://adevarul.ro/......index.html
Daca "sala" in acceptiunea ta inseamna progresul care l-a facut pe Peter Parker sa devina Spiderman in 5 zile lucratoare, te inseli. Scuza-mi sarcasmul dar nu ma pot abtine! Imi dau seama citind intrebarea ta, cam cum au aratat antrenamentele din acea saptamana. Dragul meu, "sala" nu inseamna o mondenitate, sau o afisare pe retelele media, inseamna mai mult decat atat, inseamna ascultare, asimilare si filtrare de informatii, imseamna perseverenta, inseamna disciplina si asta nu in 7 zile. Revin la datele tale, ca sa nu te simti lezat, daca faceai 3 tractiuni inainte si acum nu faci nici una, nu cumva te-ai supraantrenat? Poate e un termen nou si necunoscut, dar nu e singurul in acest domeniu pentru tine. De aceia iti sugerez sa nu te grabesti, sa nu cauti scurtaturi si sa cauti informatii mai ales la cei ce sunt in masura sa le ofere.
Trebuie sa o iei incet, o tractiune cu un mic avant la inceput, dupa 2-3 tractiuni asa incerci fara avant si asa ar trebui sa reusesti.
! DAR FA O PAUZA INTRE TRACTIUNI LA INCEPUT!
Daca faci asta macar o data pe saptamana vei putea face mai multe intr-o serie.
Eu asa am procedat si acum pot sa fac 9-11 tractiuni.