Problema e ca manci multi carbohidtrati si eviti cardio asta e problema, daca ai alerga 30 de minute in fiecare zi nu ai avea burta si daca nu ai manci multi carbohidtrati
" sau sa țin regim pentru ca nu mai fac Mușchi", atunci tii un regim prost.
Dupa 13 luni stii EXTREM DE PUTIN despre sala, regim alimentar si muschi.
Apuca-te de sah.
Creaza un regim alimentar, unul cu foarte putine calori, adica fara prajeli, fara fast-food, mananca legume si fructe, si incearca sa iesi la alergat.
Cu un asemenea regim de 2 bani chiar ca pierde ca lumea din masa musculara.
Daca nu stii NIMIC, de ce dai sfaturi?
Ba nu era vorba numai de regim,si despre a face miscare(a iesi la alergat), si unde ai vazut tu ca de la un regim alimentar iti scade masa musculara, poate grasimea da in nicun caz muschi, e ridicol.
Parerea mea e ca tu nu ai ce face si iti dai si tu cu parerea aiurea, fara a da un sfat util!
E ridicol? Mai documenteaza-te, spre exemplu despre STAREA CATABOLICA ( atunci cand pierzi din masa musculara datorita consumului insuficient de proteine ).
"poate grasimea da in nicun caz muschi, e ridicol.", evident, ca daca n-ai citit o carte in viata ta si ai ZERO experienta in acest sport, ti se pare ridicol.
P.S. : eu nu-mi dau cu "parerea", eu spun doar din proprie experienta ( 5 ani de sala + studiul nutritiei ) + surse stiinitifice ( de-aia am peste 16.000 de raspunsuri si aici, si pe culturism.ro ).
Documenteaza-te singur despre "Starea catabolica" si apoi mai vorbim.
Cipi1212 întreabă: