Te cam supraantrenezi...
Vineri -> zi libera. Brate faci luni si marti.
Scoate laptele de tot... incetineste absorbtia proteinelor. Lapte bea doar seara evident, si o data pe saptamana.
+ laptele afecteaza absorbtia calciului ( avand raport calciu - magneziu foarte dereglat ).
Vad ca ai cam putini carbohidrati... pentru masa musculara, baga carbohidrati DUBLU fata de protiene.
carbohidrati 60 %, proteine 30 %, grasimi sanatoase ( masline, nuci, alune, etc. crude ) 10 %.
Antrenament intens = maxim 45-50 de minute la sala?
1. zi ce antrenament ai ( cat mai detaliat )
2. zi ce alimentatie ai
Sa vedem ce gresesti.
Antrenament :
luni: piept, triceps
marti: spate, biceps
miercuri: picioare
joi: umeri
vineri:brate
sambata: picioare
dumineca:pauza
luni, miercuri si vineri merg si la (antrenamente mma)
mananc cam neregulat ( ca nu.mi fac eu de mancare ) dar am vreo 5-6 mese pe zi si la fiecare mananc carne plus 1kg de lapte pe zi
de exemplu azi am mancat inainte sa merg la sala o conserva de carne un pahar de lapte si 3 feli de sunca pe urma cand am venit acasa am mancat 4 oua si un pahar de lapte, pe urma (dupa 2 ore jumate) 4 sarmale iar dupa inca 2 ore jumate am mai mancat 4 sarmale plus un pahar cu lapte!
antrenamentul este intens ( fac vreo 3-4 exercitii pe grupa musculara )
am facut o pauza de o saptamana acum o luna
Cam o ora stau la sala... deci renunt la lapte complet?
Daca e lapte de tara, natural... bea seara ( dar nu 1 litru, 2 pahare maxim ).
Daca e din comert... renunta de tot
Ce as putea sa imi mananc zilnic (pe langa mese ) sa imi mareasca nr carbohidratilor pe care ii asimilez? de exemplu banane? :p
Surse bune de carbo: orez brun ( sau alb daca nu gasesti ), paste integrale, fulgi de ovaz, cartofi.
Pe langa mese poti manca nuci, migdale, caju, linte, naut.
Te cam supraantrenezi...
Vineri -> zi libera. Brate faci luni si marti.
Scoate laptele de tot... incetineste absorbtia proteinelor. Lapte bea doar seara evident, si o data pe saptamana.
+ laptele afecteaza absorbtia calciului ( avand raport calciu - magneziu foarte dereglat ).
Vad ca ai cam putini carbohidrati... pentru masa musculara, baga carbohidrati DUBLU fata de protiene.
carbohidrati 60 %, proteine 30 %, grasimi sanatoase ( masline, nuci, alune, etc. crude ) 10 %.
Antrenament intens = maxim 45-50 de minute la sala?
Cipi1212 întreabă: