| Kajsjs a întrebat:

Fac sala și consum 1.5 g proteina per kg,mai nou iau și l glutamina,însă nu reușesc sa cresc în brațe,am crescut in piept,spate, picioare, însă în brațe nu, deși am alocata o zi pentru spate și triceps. Ce fac greșit? E a treia luna consecutiv când fac, însă în trecut am făcut vreo 6 luni, întrerupt, vreo 3 luni nu am lucrat și am fost super odihnit,dedicandu -ma doar sălii. Însă brațele nu cresc, sunt subțiri și nici măcar nu mi se vad venele, plus că am muncit fizic la tara de când mă știu până în sala, nu știu ce să fac?

8 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

După 3 ani.

| Cosmin86 a răspuns:

Care e antrenamentul tau de brate? Concret.
Si ce mananci intr-o zi? Tot concret.

| Gvcvb a răspuns (pentru Cosmin86):

Pari avizat sa răspunzi la întrebarea de aici, daca o bere afectează antrenamentul, a doua zi după

| Cosmin86 a răspuns (pentru Gvcvb):

Nici doua nu afecteaza, asa ca stai linistit.

| LPCTSTR a răspuns:

"Însă brațele nu cresc, sunt subțiri și nici măcar nu mi se vad venele"
Chestia cu venele tine mai mult de corpul tau decat de ceea ce faci sau mananci, mai precis conteaza cat de repede consuma corpul grasimea ca sa nu o depuna ca strat adipos care sa se niveleze cu venele. Persoanele cu vene la vedere pur si simplu nu aduna suficienta grasime. Si nu neaparat grasime de fapt, tine si de pielea fiecarei persoane, poate fi genetic mai subtire decat a altuia.

| RoCkKiD a răspuns:

E absurd sa te astepti sa vezi nu stiu ce rezultate in 3 luni, atat timp cat dieta si antrenamentul sunt ok o sa vezi rezultatele in timp.

| gabriel2004o a răspuns:

Calculează-ti caloriile
Descarca MyFitnessPal și treci acolo fiecare lucru pe care l-ai mâncat iar la finalul zilei îți arată cât trebuie sa mănânci