| caly11 a întrebat:

Fac sala si de fiecare data fac febra doar lunea cand fac piept si febra tine pana undeva in jur de miercuri si in rest tot timpul saptamani nu mai fac febra, sau daac fac e o febra care se simte foarte slab pe langa cea care o fac la piept lunea, cine are o explicatie pentru asta, va rog cine nu stiu sa nu se bage in seama

6 răspunsuri:
| oOoRubyoOo a răspuns:

Fiecare are grupe mai slabe care obosesc mai repede si trebuie sa depui un efort mai mare pentru a le aduce la acelasi nivel cu restul corpului.

Corpul se va obisnuii dupa un timp si nu vei mai face febra musculara.

Nu te lua dupa 'nesuferit' care iti recomanda "amino"
Vrei amino? baga niste peste,piept de pui, lapte

Daca vrei neaparat sa scapi de febra musculara asta pana cand se va obisnuii corpul si nu vei mai avea febra, exista 2 mijloace simple:
1.gheata si tot ce inseamna rece adica:baie cu apa foarte rece, gheata de cateva ori pe zi in zona cu probleme

2. dupa antrenament stai 24 de ore si faci un scurt antrenament cu repetitii foarte multe pentru scapa de acidul lactic din piept

| nesuferit a răspuns:

Posibil sa nu lucrezi suficint de corect la celelalte grupe
daca faci febra la piept mereu, las-o mai spre finalu saptamanii.
De ex daca faci spate, inevitabil ai sa fol secundar si pieptul, si daca tu esti epuizat nu ai sa lucrezi cum vrei tu
Baga niste amino si scapi de griji cu febra big grin

| ForeverWarrior a răspuns:

Si eu febra la piept o simt vreo 2-3 zile,pentru cred ca este o grupa mare de muschi, la fel ca si coapsele si gambele, dar daca ai febra inseamna ca ai lucrat bine

| sy46 a răspuns:

Nu trebuie neaparat sa faci febra dupa fiecare antrenament.o sa faci febra si in rest daca duci muschiu pana la extenuare, pana in momentu cand nu mai poti face nici o repetare. cea mai plauzibila explicatie ca faci febra doar lunea ar fi cum ca nu ai lucrat prea mult pe zona aceea, sau fortezi mai tare.

| trafikantu a răspuns:

Se intinde muschiul tata. Se umfla, se umflawinking tine`o tot asa si mareste greutatile treptat. Si nu uita, mai des dar cu unitati mai mici, mai rar cu mai mari.

bafta.