Trebuie consultat un medic de specialitatea medicină sportivă.
Dacă ai consultat un astfel de medic și ți-a spus să faci o pauză și să ții cotul bandajat probabil că e normal să fie așa.
Dar eu gîndesc că ar fi bine să faci și o radiografie sau o ecografie. Să vadă dacă e o problemă musculară sau una cu vreun cartilagiu de la cot.
În mod normal, ceea ce spui tu ar putea să fie vorba de vreo ruptură de ligament și asta ar însemna că oasele de la cot, undeva acolo, nu mai se mișcă prin intermediul ligamentelor ci se freacă os pe os și astea sînt teribil de dureroase. Nu este exclus să fie necesară o intervenție chirurgicală.
Mai întreabă niște colegi sau eventual niște colegi mai în vîrstă.
Vezi tu, în cadrul mișcării sportive, funcție de varietatea sporturilor practicate, mușchii și oasele care sînt cele mai solicitate diferă de la un sport la altul. De aceea la tine este un caz specific jucătorului de tenis.
Încearcă să intri pe google și să cauți, aproximativ, nu știu dacă ar fi chiar așa, cazuri de accidentări la mari tenismani ai lumii.
De cînd urmăresc și eu activitatea tenisistică parcă am auzit de un asemenea caz asemănător cu al tău.
Pai eu ti-as recomanda sa stai bandajat asa cum ti-a spus si medicul. Chiar daca nu te ajuta asa cum spui tu.de fapt rana sau durerea respectiva va disparea adica se va remedia...nu mai face efort cu mana respectiva sau mai ales sa nu ridici lucruri foarte grele.iti spun asa am patit si eu dar nu sunt la tenis.Ia o pauza si nu te mai gandi la durere gandeste-te si tu la ceva distractiv sau amuzant sau frumos si nu aduce vorba de durere.Numai daca gandesti pozitiv si o sa faci asa cum ti-a spus medicul Durerea se va remedia! Eu asta iti recomand.Asculta de sfatul medicului si nu te mai gandii. Sper sa iti treca!
Constantinescu_Danut_1990 întreabă: