| HelpMeNow a întrebat:

Face bine creatina la un ectomorf? Creatina Monohidrata + Dextroza

Dau funda, va rog ajutati-ma!

5 răspunsuri:
| Rau1Alberto a răspuns:

Salut,
Asta nu poti intreba pe nimeni.
DC!?
-Pentru ca doar corpul tau stie daca ii convine creatina sau nu, nu altcineva.
Eu unu, nu-ti recomand creatina de nici un fel.
DC!?
-Pentru ca asa de repede cum cresti, asa de repede dai jos.
ADICA!?
-Adica tu daca iei 1 luna creatina se vad rezultate, dar dupa ce te lasi 1 saptamana de creatina deja se vad rezultate.
In concluzie creatina nu este buna de nimic, numa asa ca vrei sa cresti repede si ai bani sa intreti asta, pentru ca dupa ce nu mai ai bani sa le cumperi, o sa regreti.
Tu fa 6 luni de sala pe sec, apoi dai corpului cate un aminoacid iar pe viitor tias recomanda ANIMAL PACK.
Animal Pack-u este de 25 de ani pe piata si nimeni nu se plange de el, iar eu iti zic din experienta.Deci stai pe curu tau si lasa creatina daca nu vrei surprize big grin.
Succes!

| Cosmin86 a răspuns (pentru Rau1Alberto):

Animal pack e exagerat de scump pentru ce contine, incearca mai degraba Optimen de la Optimum Nutrition, e o firma la fel de veche si de recunoscuta pe piata, si produsul ala contine aceleasi lucruri doar ca e la jumatate de pret.

P.S. : animal pack NU e aminoacid, e un complet de vitamine si minerale

Stii macar ce inseamna ectomorf? Ectomorfii au nevoie in primul rand de un gainer, NU de altele.

| Rau1Alberto a răspuns:

Ce face nu contine!? numi zi mie, ca eu le iau deja de 2 luni, contine 2/4 pastile de amino.si degeaba ii bagati pe gat ce sa ia, asta depinde de corpu si bani lui. Degeaba ii recomanzi x si y ca nu rezolvi nimic.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Rau1Alberto):

Da, dar contin foarte putini.
Uite aici amino :
http://www.megaproteine.ro/......0-tablete/

sau :
http://www.culturism-suplimente.ro/......0-000.html

Ultimii contin 10 g de amino / portie, cei mai tari de pe piata, uita-te pentru comparatie sa vezi cat contine animal pack.

Si animal pack nici macar nu e la categoria "aminoacizi", tocmai pentru ca contine o cantitate foarte mica.

| Cosmin86 a răspuns:

NU, ai nevoie de un gainer.
Recomand dymatize super mass, are 1280 de calorii pe portie, 52 de grame de proteine, carbohidrati si creatina.

Gasesti pe www.megaproteine.ro