| Alexandrovsky a întrebat:

Fara proteine poti ajunge undeva la 45 50 pe brat la sala? happy

17 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Proteine = carne, peste, branza, oua, lactate, nuci, etc.

Poate te referai la suplimente.

Si cine zice ca nu poate, a facut el 10 ani de antrenamente mancand 2-3 fripturi pe zi (+multe alte alimente), avand un jurnal de antrenament si alimentatie BINE definit si nu a reusit?

Ca 99.99% din cei care zic ca nu se poate, nici macar nu au jurnal de alimentatie si nu diferentiaza carbo simpli de cei complecsi laughing)

| Alexandrovsky explică (pentru Cosmin86):

Eu zic ca se poate man, mai ales ca mananc mult am destule mese 4-5 pe zi bogate in proteine si carbo... + ca am antrenamente dure motivatie happy

Eu zic ca se poate man, mai ales ca mananc mult am destule mese 4-5 pe zi bogate in proteine si carbo... + ca am antrenamente dure motivatie
happy

Am 4-5 mese pe zi bogate in proteine si carbo, antrenament dur motuivatie mare, sunt sigur ca se poate dar mai cer pareri big grin

| Cosmin86 a răspuns (pentru Alexandrovsky):

Trebuie sa mai variezi..si antrenamentul si alimentatia.

la antrenament spre ex. eu am crescut mult cand am facut antrenamente gen strongman si nu culturism. E un soc pentru organism.

Da-mi cateva exercitii, idei. etc, mersii! happy

| Cosmin86 a răspuns (pentru Alexandrovsky):

Antrenament de strongman se face la o sala de strongman... ai nevoie de : busteni, cauciucuri uriase, greutati pentru mersul fermierului, masini/dube de tras, bolovani, etc.

Eu am fost la sala lui paul pirjol, dar cred ca sunt mai multe in Bucuresti, nu trebuie sa te duci fix acolo.

| Sn4k3 a răspuns:

Cu ce crezi ca se fac muschii, cu apa laughing? Nici cu steroizi n-ai ajunge fara o alimentatie corecta.

| aXy99 a răspuns:

Consuma 6000 kcal pe zi si ai sa vezi ca faci si 60 in brat fara sa te duci la sala laughing

| AnastasiaK a răspuns:

Nu

| Alexandrovsky explică (pentru AnastasiaK):

De unde stii tu asta, esti experta in acest domeniu?

| AnastasiaK a răspuns (pentru Alexandrovsky):

Nu ai nevoie sa fii expert in ceva ca sa stii ca fara proteine nu faci nimic. Acum ca tu nu faci diferenta dintre proteine si pudre proteice e alta poveste.

Imi iau proteina din mancare, am undeva la 4-5 mese pe zi bogate in proteine si carbo, si app am 40 pe brat happy

| AnastasiaK a răspuns (pentru Alexandrovsky):

Totusi, care e rostul intrebarii? Suplimentele cu proteine contin proteine extrase tot din mancare. Ca iei din mancare sau din supliment e fix acelasi lucru.

Am intrebat si eu draga csf big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fara un procentaj de grasime mai mare nu prea cred. Una e sa fii la 15-20% alta e sa fi schilod striat, nu prea cred ca poti la 10% bf

| Christian93628 a răspuns:

Intrebarea ta este foarte proasta, proteina se gaseste in multe alimente, daca te refereai la suplimente, ele sunt doar mancare nu este ceva minune