Proteine = carne, peste, branza, oua, lactate, nuci, etc.
Poate te referai la suplimente.
Si cine zice ca nu poate, a facut el 10 ani de antrenamente mancand 2-3 fripturi pe zi (+multe alte alimente), avand un jurnal de antrenament si alimentatie BINE definit si nu a reusit?
Ca 99.99% din cei care zic ca nu se poate, nici macar nu au jurnal de alimentatie si nu diferentiaza carbo simpli de cei complecsi )
Eu zic ca se poate man, mai ales ca mananc mult am destule mese 4-5 pe zi bogate in proteine si carbo... + ca am antrenamente dure motivatie
Eu zic ca se poate man, mai ales ca mananc mult am destule mese 4-5 pe zi bogate in proteine si carbo... + ca am antrenamente dure motivatie
Am 4-5 mese pe zi bogate in proteine si carbo, antrenament dur motuivatie mare, sunt sigur ca se poate dar mai cer pareri
Trebuie sa mai variezi..si antrenamentul si alimentatia.
la antrenament spre ex. eu am crescut mult cand am facut antrenamente gen strongman si nu culturism. E un soc pentru organism.
Da-mi cateva exercitii, idei. etc, mersii!
Antrenament de strongman se face la o sala de strongman... ai nevoie de : busteni, cauciucuri uriase, greutati pentru mersul fermierului, masini/dube de tras, bolovani, etc.
Eu am fost la sala lui paul pirjol, dar cred ca sunt mai multe in Bucuresti, nu trebuie sa te duci fix acolo.
Cu ce crezi ca se fac muschii, cu apa ? Nici cu steroizi n-ai ajunge fara o alimentatie corecta.
Consuma 6000 kcal pe zi si ai sa vezi ca faci si 60 in brat fara sa te duci la sala
De unde stii tu asta, esti experta in acest domeniu?
Nu ai nevoie sa fii expert in ceva ca sa stii ca fara proteine nu faci nimic. Acum ca tu nu faci diferenta dintre proteine si pudre proteice e alta poveste.
Imi iau proteina din mancare, am undeva la 4-5 mese pe zi bogate in proteine si carbo, si app am 40 pe brat
Totusi, care e rostul intrebarii? Suplimentele cu proteine contin proteine extrase tot din mancare. Ca iei din mancare sau din supliment e fix acelasi lucru.
Am intrebat si eu draga csf
Intrebarea ta este foarte proasta, proteina se gaseste in multe alimente, daca te refereai la suplimente, ele sunt doar mancare nu este ceva minune
Andrei16263829 întreabă: