Stai frate asa ca baga uefa de la anul conference league, o mizerie, echipele romanesti nu vor juca nici macar in europa league. Arges oricum nu cred ca avea drept in Europa, au si ceva datorii.
Ca veni vorba de Muefa, ai auzit de Coltescu ca a scapat fara suspendare, fara niciun fel de pedeapsa? au fost analizate toate probele, au decis ca nu a fost niciun rasism, ma astept ca romanasii care l-au injurat si l-au facut cu ou si cu otet sa isi ceara scuze pentru ca au fost prosti. Uefa oricum avea razboiul pierdut din start, Coltescu l-a avut avocat pe unul care a mai castigat procese cu fifa, i-a ciuruit de bani pe unde i-a prins, deci asta facea si cu uefa daca il acuzau de ceva, pentru prima oara cand porcii de la uefa au simtit frica in chiloti, la mai multe ca prea mult o 5ug ei aiurea, au stricat fotbalul. Am vrut sa-ti readuc aminte ca erai tare inversunat pe Coltescu prin noiembrie.
Nici măcar campioana nu va juca? E trist rău de tot ce se întâmplă, eu voiam sa vad o echipa în champions league, măcar în tururile preliminare, eu cred ca CFR e singura echipa care are acest drept dacă termina pe primul loc.
Deci ești gelos ca Fc Arges e mai bună decât alte echipe? Ca n-am ințeles intrebarea
Nu, chiar ma bucur și sunt uimit, dădeau impresia ca vor retrograda, și deodată brusc și au revenit și nu au mai pierdut nici un meci. Chiar acum au meci cu cei de la voluntari. Au pierdut fcsb, Craiova, CFR deci cele mai bune echipe și ăștia nu au mai pierdut vreun meci de 10 meciuri.
Chiar dacă Argeș nu pierde de cateva meciuri, o să vină și înfrângeri ca nu poate să câștige mereu asta e clar și valabil pentru orice echipă.
GiovanniHagi întreabă:
GiovanniHagi întreabă:
Adrian4444 întreabă: