Asa se intampla cand patronul este interesat doar de a castiga bani de pe urma transferurilor. Nu mai exista de multa vreme dorinta de a face performanta cu echipa, dovada ca isi vinde mereu jucatorii de baza.
Asta este mentalitatea. Nu avem nicio puterea pentru a schimba ceva.
Asa e. Dar e inadmisibil sa bați 1- 0 o echipa asa slaba când tu o bareai pe Ajax și pe chelsea. Eu am crezut ca fcsb joaca cu echipa a treia nu știu, e șocant ce se întâmplă.
Si sa nu mai zica ca antrenorii sunt pusi de forma la FCSB, ca tot Becali face schimbarile. Treaba asta a fost afirmata de Dinu Todoran, cel care a fost azi pe antrenor.
Da, el face legea machedonul.
Pai acum câțiva ani o bătea pe chelsea pe Ajax Amsterdam și echipe grele. Nu sunt antioaie, sunt obiectiv, dar e prea de tot unde s-a ajuns eu am crezut ca joaca echipa FC stângul în dreptul nu știu. Ma așteptăm un minim 3-0, aia nu sunt cineva în Europa, sunt mediocri, era fcsb sa fie egalata în final. E o rușine ce se întâmplă, o mare rușine.
CFR era sa se facă de ras ieri, sa văzut ca meciul e vândut, cine cunoaste puțin fotbal își da seama, aia s-o bătut singuri. Au împărțit banii, toți au câștigat din asta, și ei și CFR.
Dar fcsb juca man fotbal frumos acum câțiva ani, dacă ciobanul la vândut pe Denis man uite unde o ajuns fcsb! Ce transferuri o făcut?
Eu am văzut jucători no name la ei în echipa, bighidii, asa vor ăștia performanta cu umpluturi de astea?
Și rapid dacă juca le dădea 2-0 la aia.
Sunt curios ce o sa comenteze Becali dacă ia bătaie la aia acasă fcsb ca prea mare și cunoscător se da el.
Sumudica țiganul la fel! Ca bate, ca rupe, ca drege, ca trebuia sa le dea 9-0 la aia când în colo era taximetriștii sa ii bate ieri
Ai dreptate, o bateam pe Chelsea si o scoteam pe Ajax, dar vremurile acelea s-au cam dus. Acum accentul este pus pe bani, le-a luat mintile. Nu mai sunt interesati de parerile suporterilor, noi suntem niste nimeni pentru ei. De cand a iesit din inchisoare Becali FCSB nu mai castiga nimic, si asta spune multe.
Eu sincer nu mai pot sa îmi revin, nu îmi vine sa cred.
CFR iar, cu celtic zici ca avea antrenament, cu echipa aia ce câștiga campionatul mereu în Kazahstan din nou antrenament, pe Sevilla era sa o scoată și ieri era sa ia bătaie de la "taximetriști".
Si mie imi pare foarte rau de ce se intampla cu fotbalul nostru, dar cum am mai zis, noi nu putem sa facem decat sa privim. Eu cel putin urmaresc alte campionate, cu un fotbal mult peste nivelul nostru.
Eu îmi pun baza în sepsi Sf Gheorghe mai degrabă decât în echipele astea.
CFR nu are nici o șansă dacă pica din nou cu Young Boys.
Asta e, trebuie sa ma obișnuiesc cu ideea asta din păcate.