Pfff... ascultama pe mine ca stiu ce vb, batoanele nu sunt bune. Cel mai eficient mod de a slabi este sa faci sport la sala de fitness. Si nu ai nevoie de porcariile alea care sunt o mare abureala garantez ( daca vrei sa slabesti poti lua aminoacizi daca vrei sa afli mai multe da-mi un pm ) bft
Batoanele sunt doar abureli.
In niciun caz sa nu faci cea ce ti-a zis cKle1n, daca faci asa ceva in maxim 2 luni o sa ai ulcer, aia se numeste infometare, si devii anorexica.
Cel mai bine ar fi sa faci sport, sa ai o alimentatie curata, si sa dormi min. 9 ore pe noapte.
Bai batoanele alea sunt o prostie ..iti dau dependenta ca naiba.am o prietena care a manncat batoane din alea ca disperata si a inceput sa aia probleme cu ficatu..frate eu am slab rapid mancat fufuleti din acea sarati cate 4-5 pungi pe zi, iti tin de foame si de la sare bei intruna apa si te hidratezi calumea.
Sunt baiat dar... In fine. Fii atenta!
Daca vrei sa slabesti iti dau eu o reteta. Am slabit 4 kg in 2 saptamani.
Dimineata bei un compot. De care vrei tu. De mere, pere, gutui, orice. Cam 300-400 ml.
Pe la ora 12-13 mananci un baton de slabit Fitness.
Dupa-amiaza pe la 4 bei inca o cana de compot.
Seara mananci un castron de supa-ciorba, sau ceva usor. Un iaurt, orice. Dar ceva fara prea multe calorii.
Sper ca te-am ajutat. Bafta la slabit