| b34TdoWnLiV3 a întrebat:

Fotbal sau Tenis? Ce parere aveti? Am 14 ani si nu stiu ce sa aleg. Funda

Răspuns Câştigător
| Gamegamegamegame a răspuns:

Tenis e un joc destul de costisitor (daca vrei de performanta). Iti trebuie un indrumator (platit, normal) si racheta de tenis, care este foarte scumpa. Intr-adevar, e un sport foarte fain, dar... Fotbalul nu e asa scump, poti incepe cu echipa scolii, apoi mergi la alte echipe mai mari.
Sper ca te-am ajutat.

21 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dacă timpul mi-ar permite, pe amândouă.
Tu decizi ce-ți place cel mai mult.
Tenisul este mai elegant, mai curat decât fotbalul.
O zi excelentă.
Pa, pa.

| b34TdoWnLiV3 explică (pentru Legiuitoarea):

...Daca mi-ar permite si bugetul de amandoua. tenisu nu prea imi place cand eram mai mic.in schimb imi placea fotbalul.Nam practicat fotbal de performanta.dar asa mai stiu sa dau cu sutu in minge una alta.dar de la un timp imi place rau de tot tenisul.am 14 ani unii mi-au spus ca e prea tarziu...ce parere ai?

| Nickname1890 a răspuns:

Tenis, este un sport mai elegant, are un aer mai clasic, si chiar si colegii pe care ii vei avea fii sigur ca sunt altfel de persoane fata de fotbal unde se duc toti cocalarii si Rromii ca sa nu le zic altfel.

| Ibrahimovic a răspuns:

La 14 ani nu te poti apuca nici de tenis nici de fotbal! E mult prea tarziu sa mai devii un tennisman sau fotbalist de performanta!

| drogh a răspuns:

Eu aş alege tenisul. E mult mai eficient şi doar trebuie să te mişti în toate părţile pentru a lovi mingea cu racheta. Nimeni nu se bagă în tine, nimeni nu te bufneşte pe la spate şi nu ai parte de aşa de multe accidente ca la fotbal.

| PorcușorulDeGuineeaV a răspuns:

Salutare! Fotbalul este mai bun

| LegionarulRoman a răspuns:

Fotbal.(pe motiv ca nu-mi place tenisul si ador fotbalul).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tenis.

| daηă a răspuns:

Tenis. Îți spun asta pentru că urăsc fotbalul, dar asta e doar o sugestie, joacă ce-ți place mai mult, sau dacă ai timp liber și îți plac ambele, joacă-le pe amândouă.

| Wehes a răspuns:

Degeaba iti recomandam noi Fotbal sau Tenis. Tu decizi ce iti place mai mult si la ce te descurci cel mai bine.
Bafta!

| XatomisX a răspuns:

Fotbal este de tarani iar tennisul de oameni fini happy apropo se scrie tennis nu tenis laughing

| afrodita3333 a răspuns:

Tennis...fotbal joaca toti taranii laughing tennisul e mai de clasawinking

| OhGodWhy a răspuns:

Ce-ti place cel mai mult

| AndradaRoxana9 a răspuns:

Tenis!

| XperimentX a răspuns:

Eu spun tenis deoarece la fotbal iti rupi picioarele si asa mai departe.La tenis iti antrenezi muschii mainilor si nu este atat de riscant.

| Snaxpro a răspuns:

Fotbal, dar depinde ce te atrage mai mult., asta conteaza

| ClaudiuBrasov a răspuns:

Tenis.

| CEl8oo a răspuns:

Fotbalul la fel si mie im place si tenisul si fotbalul..insa fotbalul este mai bun ..la fotbal alergi iti faci reactie etc..parerea mea

| RansleyGriswold a răspuns:

Tennisul este mult mai interesant
fotbalul este pentru tarani care joaca in curtea scolii TOATA ZIUA
acege tennis si plz da-mi funda daca te-am ajutat

| Thewitcher a răspuns:

Tenni-ul este un sport de nobili(Oamenii cu indemanare). Football-ul este un sport de tiristi/birjari care nu stiu decat sa de cu sutu' in minge

| Helena2011 a răspuns:

Tenis. big grin