| Ieusântanalfabet a întrebat:

Frate nu înțeleg de ce fotbaliștii români nu sunt adaptați fotbalului modern unde se face diferența ce fel de antrenamente fac englezii, spaniolii, italienii chiar asa de slabi suntem noi ca țară, nu exista nici o soluție?

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Pai fotbalul romanesc este pe cale de disparitie, ca nu mai investeste nimeni in ei.

| Drimmero a răspuns:

Romania n-are fotbalisti ci jucatori de fotbal...si cu asta am zis totul. Atat putem, asta le este valoarea, ca mai apar cate 2-3 rasariti care sunt vazuti ca mari sperante se vor stinge rapid cand se transfera intr-un campionat puternic si nu vor face fata, atat se poate.

Răspuns utilizator avertizat
| LordCristobal a răspuns:

Exista mai multe probleme la nivelul fotbalului romanesc.
1.Prima problema ar fi la fotbalistul roman care nu joaca cu pasiune si cu suflet, joaca fotbal pentru bani ca sa isi etaleze tatuajele, masinile scumpe si sa agate cat mai multe femei.
2.O alta problema ar fi la antrenorii si preparatorii fizici romani care nu sunt la curent cu noile metode de antrenament din fotbalul modern si pregatirea fizica a jucatorilor e foarte precara de asta nici nu sunt in stare sa alerge pe teren
3.Mafia si coruptia e atat de mare in FRF incat trage fotbalul romanesc in jos.
Multe academii de fotbal nu sunt bine dotate iar selectia la echipa nationala nu se face pe merit ci pe pile si pe interesele impresarilor care vor sa creasca cota anumitor jucatori care nu au ce cauta la nationala ca mai apoi sa castige bani de pe vanzarea lor.
Cauta pe net ce a zis Catalin Carjan despre cum se fac selectiile la nationala si o sa iti dai seama unde e buba in fotbalul romanesc.

| cfrtobias a răspuns:

Poate nu fac antrenament suficient si nu doar la fotbal...

| DanRaul77 a răspuns:

Exact asta ma intrebam si eu de multi ani. astia fac fotbal ca pe o meserie sa vina salaru si normal ca nu se dedica. sau habar n am de ce is asa slabi da toti nu asa. Romania n ai vazut ca cu cea mai slaba tara din lume ii creeaza probleme. eu pe Romania nu mia pun la pariuri de multi ani is varzaa poa sa joace si cu mongolia is cei mai varza. ca si generatia lu Hagi n-o sa mai fie. bine o zos Hagi odata. statuie ar trebui sa le faca la toti aia din generatia de aur