| Kawaaii a întrebat:

Frateeee, deci din vara vreau sa slabesc tot zic ca ma ppun pe slabit de maine si tot asa in fiecaare zii..Cum as putea sa slabesc la picioare si la burta? Am 57 de kg si 1.58. Am o bicicleta fitness cate min. ar trebui sa fac? Si ce sa mananc? Funnnda.

Răspuns Câştigător
| minda23 a răspuns:

Ar trebui sa mananci alimente cu mai putina grasime si multe legume, iar pe bicicleta poti sa faci cat doresti tu eu fac de obicei o jumatate de ora.Ai putea sa faci pe langa bicicleta, abdomene(pentru. burta) si genoflexiuni(pentru. picioare)
Funnnda?

8 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Adevarul e ca alergarea e cea mai buna metoda de slabit si mersul cu bicicleta,saritul cu coarda,eu recomand un program acasa de facut in casa Shaun T - Insanity workout sa stii ca da rezultate daca te ti de el desigur,nu uita
fara alimente procesate gen mezeluri, pateuri, conserve, zahar, dulciuri etc manca mancare bio e mai scumpa dar mai buna fara cartofi prajiti, carne prajita in ulei etc

| bunelutu a răspuns:

Vrei sa slabesti? vrei sa slabesti? Ai ambitie si motivare? uitate in oglinda dati 2 palme si ziti:
Vreau sa slabesc! lasa toate cacaturile fast food,ia si mananca oua,legume fructe, carne de pui, vita, porc, gatita la cuptor nu prajita.ia-ti obicicleta si da la pedale pe strada fitness=20 ani de slabit tu vrei rezultate.Alearga o zi da o zi nu incepe cu 1 km si ajungi la 8 intro luna treptat fa genoflexiuni flotari abdomene si iti garantez ca in o luna daca te uiti in oglinda si la cantar ai sa vezi rezultate.Totul este sa vrei!
Nu exista Limite.Fa-ti o poza inaitesa incepi antrenamentul sipuneo pe perete si dupa o luna fa comparatia.
tine-o tot asa.

| Kawaaii explică (pentru bunelutu):

Ieeeeei, chiar mi.ai schimbat starea cu ce mi.ai zis, asa o sa fac :* Multumesc mult muuuuult te pup :*

| ILoveMusic25 a răspuns:

Cum poti scapa de grasimea de la picioare : http://www.youtube.com/watch?v=c4vAM-K9a8Q
iar de la burta :
http://www.youtube.com/watch?v=SedHwmWryeA
sper ca te-am ajutat... iar de mancare mananca si tu mai putin... (fara grasime) na nu stiu nu sunt experta in acest domeniu :))

| MaduMadutsa a răspuns:

In fiecare dimineata pe stomacul gol, cu o jumatate de ora inainte de micul dejun si seara inainte de culcare, beti miere si scortisoara pudra fierte intr-o cana de apa. Daca se administreaza in mod regulat, acest remediu duce la reducerea greutatii chiar si a celor mai obeze persoane. De asemenea, administrarea cu regularitate a acestui remediu previne depunerea de grasimi in organism chiar daca persoana respectiva consuma o dieta hipercalorica. Icearca! La mine a mers! funda?

| BloodIonutz a răspuns:

Fa dmacar o jumate de ora mananca multe fructe si legume si incearca sa alergi infiecare seara cel putin o ora

| barbiefata34 a răspuns:

Poti face la bicicleta sau poti urca scarile din bloc. La mine a dat rezultate chestia cu scarile. Ar trebui sa o incerci.

| Kawaaii explică (pentru barbiefata34):

In cat timp a dat rez?