Ar trebui sa mananci alimente cu mai putina grasime si multe legume, iar pe bicicleta poti sa faci cat doresti tu eu fac de obicei o jumatate de ora.Ai putea sa faci pe langa bicicleta, abdomene(pentru. burta) si genoflexiuni(pentru. picioare)
Funnnda?
Adevarul e ca alergarea e cea mai buna metoda de slabit si mersul cu bicicleta,saritul cu coarda,eu recomand un program acasa de facut in casa Shaun T - Insanity workout sa stii ca da rezultate daca te ti de el desigur,nu uita
fara alimente procesate gen mezeluri, pateuri, conserve, zahar, dulciuri etc manca mancare bio e mai scumpa dar mai buna fara cartofi prajiti, carne prajita in ulei etc
Vrei sa slabesti? vrei sa slabesti? Ai ambitie si motivare? uitate in oglinda dati 2 palme si ziti:
Vreau sa slabesc! lasa toate cacaturile fast food,ia si mananca oua,legume fructe, carne de pui, vita, porc, gatita la cuptor nu prajita.ia-ti obicicleta si da la pedale pe strada fitness=20 ani de slabit tu vrei rezultate.Alearga o zi da o zi nu incepe cu 1 km si ajungi la 8 intro luna treptat fa genoflexiuni flotari abdomene si iti garantez ca in o luna daca te uiti in oglinda si la cantar ai sa vezi rezultate.Totul este sa vrei!
Nu exista Limite.Fa-ti o poza inaitesa incepi antrenamentul sipuneo pe perete si dupa o luna fa comparatia.
tine-o tot asa.
Cum poti scapa de grasimea de la picioare : http://www.youtube.com/watch?v=c4vAM-K9a8Q
iar de la burta :
http://www.youtube.com/watch?v=SedHwmWryeA
sper ca te-am ajutat... iar de mancare mananca si tu mai putin... (fara grasime) na nu stiu nu sunt experta in acest domeniu :))
In fiecare dimineata pe stomacul gol, cu o jumatate de ora inainte de micul dejun si seara inainte de culcare, beti miere si scortisoara pudra fierte intr-o cana de apa. Daca se administreaza in mod regulat, acest remediu duce la reducerea greutatii chiar si a celor mai obeze persoane. De asemenea, administrarea cu regularitate a acestui remediu previne depunerea de grasimi in organism chiar daca persoana respectiva consuma o dieta hipercalorica. Icearca! La mine a mers! funda?
Fa dmacar o jumate de ora mananca multe fructe si legume si incearca sa alergi infiecare seara cel putin o ora
Poti face la bicicleta sau poti urca scarile din bloc. La mine a dat rezultate chestia cu scarile. Ar trebui sa o incerci.
annempx întreabă: