| Anonimus5 a întrebat:

FUNDA! AM aproape 18 ani si 1.70 vreau sa ma apuc de baschet vreo 2-3 ani cam cati cm as putea creste?

Răspuns Câştigător
| samysamy a răspuns:

Daca ai creste inca vreo 20 cm ar fi super okwinking Eu sunt intr-o echipa si intr-adevar avem si jucatori de 1.70 dar oricum odata ce te vei apuca te vei inatlta foarte multwinking

4 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns (pentru samysamy):

De fapt nu te vei inalta aproape deloc, baschetul NU te inalta, asta e un mit.

Inaltimea e determinata genetic, nu prea ai ce sa-i faci, sunt oameni care n-au facut baschet in viata lor si au 1.90 si oameni care au facut ani de zile si au 1.80, asta e

| samysamy a răspuns (pentru Cosmin86):

Sa sti ca nu e un mit. Atat baschetul cat si handball-ul te inalta foarte mult.Eu stiu asta din proprie experienta am vazut cu ochii mei cum persoane micute 1.60-1.70 s-au inaltat mult

| Cosmin86 a răspuns (pentru samysamy):

S-ar fi inaltat oricum, inaltimea e determinata genetic. Eu am vazut oameni de 1.90 care nu au jucat baschet in viata lor si altii cu ani de baschet la 1.85, simplul fapt ca topai pe teren cu o minge nu te faci mai inalt sau mai scund

| samysamy a răspuns (pentru Cosmin86):

Mai scund nu te face sigur. Dar te inalta asta e sigur, intr-adevar inaltimea e determinata genetic dupa cum zici dar odata ce "topai" si sari cat mai mult corpul se alungeste. Documenteaz-te si vei fi uimit big grin trust me