| tpu1pt a întrebat:

FUNDA! Am stat 3 luni cu piciorul drept in ghips in urma rupturii tibiei din cauza unui accident de masina. Fac kinetoterapie de 6 zile pentru recuperarea gleznei. Problema mea e ca piciorul este destul de slabit si vreau sa pun "muschii" inapoi pe el pentru al putea pune in pamant si sa ma sprijin pe el. Imi poate spune cineva cateva exercitii bune care pune muschii in misare la maxim. Vreau si eu sa ies la o terasa cat mai repede ca e soare afara :X laughing MULTUMESC!

2 răspunsuri:
| rutanklan a răspuns:

Nu e chiar indicat sa il fortezi la maxim. Incepi cu o serie de exercitii usoare. O plimbare sau ridicari de picioare stand pe spate. Apoi daca merge bine poti incerca genuflexiuni. Dar deocamdata poarta pantaloni lungi, e mai sigur.

| ghiolbitza a răspuns:

Exact asa am patit si eu, numai ca eu aveam talpa zdrobita. Am stat tot 3 luni cu ghips pana la genunchi si mi s-au atrofiat muschii. E indicat sa folosesti un baston pana iti recapeti puterea in picior, in nici un caz sa nu-l fortezi ca il strici definitiv. Eu am facut fizioterapie si ma punea sa stau pe varfuri sau sa urc si sa cobor scari pe varfuri ca sa se recupereze muschiul de la gamba.