| vinoACASAcuMINE a întrebat:

FUNDA; Buna TPU!. Deci am 40kg la 13 ani, si imi doresc sa mai slabesc macar 5kg, va rog, vreau o modalitate, am incercat sa ma infometez pentru 2 zile dar nu prea pot sa nu mananc. FUNDA

Răspuns Câştigător
| Namaparissia a răspuns:

Sa te infomerezi nu o sa ajure sa slabesti din contra o sa necesiti si mai multa mancare dupa un timp si iti dai organismul peste cap. Poti slabi, numai prin sport, inot, hidratare...apa re sjuta foarte mult sa slabesti.In cazul in care consideri ca nu functioneaza cel care te poate sjuta este un nutritionist.

10 răspunsuri:
| Sn4k3 a răspuns:

Sport si deficit caloric, adica sa mananci mancaruri care au putine calorii si sa fii pe minus.

Răspuns utilizator avertizat
| Denila123 a răspuns:

Stoarce o lămâie amesteca cu apa puneai într-un recipient, și bea sa garantat vei slabi

| Alexxxxxandraxxx a răspuns:

Ai o greutate normala. Nu mai te criza si mananca

| vinoACASAcuMINE explică (pentru Alexxxxxandraxxx):

:/ eu nu vreau normal, aproape nu m-i se mai vad coastele;(

| Alexxxxxandraxxx a răspuns (pentru vinoACASAcuMINE):

Atunci vrei sa fii anorexica? Sa ajungi la spital? Odata ce corpul tau nu mai primeste mancare riposteaza. Ajunge sa se manance singur si vei muri incet si chiar daca vei dori sa mananci dupa. NU VEI PUTEA. apoi iti va lua vreo doi ani printr-un program special pentru anorexie (la spital) sa iti revi la loc si sa poti manca. dar nah. Tu nu vrei sa fii sanatoasa. happy treaba ta.

| mimi973 a răspuns (pentru vinoACASAcuMINE):

Si crezi ca daca ti se vad coastele arati mai bine? crede ma ca e mai bine sa nu ti se vada altfel arati de parca ai fi anorexica. dar acum fiecare cu gandirea lui, oricum la varsta ta greutatea e perfect normala.(depinde si de inaltime)

| vinoACASAcuMINE explică (pentru mimi973):

Am 1.50

| mimi973 a răspuns (pentru vinoACASAcuMINE):

La 1.50 e chiar bine cum esti zic eu. eu am 18 ani si 1.58 si am 60 de kg. poate la mine e cazul sa slabesc

| vinoACASAcuMINE explică (pentru mimi973):

Nu neaparat big grin pur si simplu ma uit la mine si realizez ca nu eram ca acum un an ( din punct de vedere fizic ) in general slabesc si ma ingras de la 37kg la 40kg din 2 in 2 zile, probabil ajung la pubertate si corpul meu e instabil.