Da, slabesti si asa dar pe timp indelungat.
Ai putea sa maresti pe parcurs eventual intensitatea si numarul exercitiilor, sau eventual sa urmezi un video gen aerobic-urile de pe youtube, sau cele pentru muschi. Eu iti recomand http://www.youtube.com/watch?v=fZTw4jgwi7E, la mine a avut super -efect. Gasesti si exercitiile pentru abdomen. Sunt destul de grele dar merita, dau rezultate. Ai putea de asemenea sa faci unele schimbari in alimentatie, ca sa functioneze mai repede si mai bine, si de asemenea sa nu revina din nou problema dupa scurt timp.
Succes si sper sa-ti atingi telul :*
Buna! Imi spui te rog si mie cam in cat timp ai slabit facand aceste exercitii si cate kg?
Sall. Simplu. Dar trebuie vointa. Vei putea manca orice. Dela hrana se nu te abati. Prin hrana echilibrezi organismul si conduci la acumulari de energie. Deci: Coarda, alergare, bazin, seara mobilitate. Daca le vei face in functie de timp si posibilitati, sccesul este garantat. Pa!
Numai scapam de voi ma? mama termina arati bine nu stiu ce vrei...sa arati ca barbie? sunteti frumoase fetelor, nu stiti voi cat de iubite si frumoase puteti sa fiti
E normal ca fiecare fata sa vrea un corp perfect..Sunt si fete carora nu le pasa de aspectul lor. Cum e mai bine? Sa nu iti pese de aspectul tau si sa arati ca un peste-balon sau sa te ingrijesti pentru a te simti cat mai bine in corpul tau? Acum..depinde de fiecare.
Ai ales foarte bine. abdomenele sunt pentru burta. iar genofleziunile pentru picioare. mai ales coapse! Nu stiu ce e cu apa cu lamaie. dar exercitiile sunt perfecte! Fuunda?.
Via mai socat cu raspunsurile tale.pe langa asta 25 de genoflexiuni e mult? sa le mai faci si in seturi sa nu obosesti iar abdomenele sa stii ca mia fascinat nu stiam ca sunt bune pentru ''burta''
ioanaccc întreabă:
Andreea132003 întreabă: